×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Theca Frisco 3-istuttava sohva

1 680,00 €

Lyhyt kuvaus

Sohvassa on erittäin laadukas runkorakenne, vanerirunko ja siksak jousitus. Kanavoitu pehmusterakenne, materiaaleina vaahtomuovi, puuvillavanu/höyhen. Tämä mallikappale on verhoiltu Copparo kankaalla sävyssä Sopgisto grey. Copparo kankaasta on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja, joista löytyy kuva alhaalta. Tässä mallisohvassa on mekanismi, jossa napista painamalla sohvan syvyys kasvaa 19cm.

Sohva on mahdollista saada myös useilla eri kangas- ja nahkavaihtoehdoilla. Frisco sohvasta on saatavilla yli sata erilaista kokonaisuutta, tervetuloa suunnittelemaan ja rakentamaan omasi Hollolan myymälään! Tämä mallikappale on nähtävillä Hollolan myymälässä.

TAI

Yksityiskohdat

Mitat n. 208 x 87cm, korkeus selkänojaan n. 82cm, istuinkorkeus n.43cm.

Lisätietoa

Lisätiedot Sohvassa on erittäin laadukas runkorakenne, vanerirunko ja siksak jousitus. Kanavoitu pehmusterakenne, materiaaleina vaahtomuovi, puuvillavanu/höyhen. Tämä mallikappale on verhoiltu Copparo kankaalla sävyssä Sopgisto grey. Copparo kankaasta on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja, joista löytyy kuva alhaalta. Tässä mallisohvassa on mekanismi, jossa napista painamalla sohvan syvyys kasvaa 19cm. Sohva on mahdollista saada myös useilla eri kangas- ja nahkavaihtoehdoilla. Frisco sohvasta on saatavilla yli sata erilaista kokonaisuutta, tervetuloa suunnittelemaan ja rakentamaan omasi Hollolan myymälään! Tämä mallikappale on nähtävillä Hollolan myymälässä.
Tuotenumero Theca-16263291461

Theca

Theca

Tanskalainen Theca valmistaa hyvin laadukkaita, mutta hinnoiltaan kilpailukykyisiä sohvia ja nojatuoleja. Ylellisistä ja miellyttävistä kankaista sekä laadukkaimmista italialaisista nahkoista löydät varmasti juuri sinun makuusi ja sisustukseesi sopivan vaihtoehdon. Tuotteita tulossa verkkokauppaan lähiaikoina!