×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

FDB Møbler F24 Radius penkki/laatikosto, massiivitammi

1 299,00 €

Lyhyt kuvaus

Radius penkki on monikäyttöinen huonekalu. Se sopii käytettäväksi matalana pöytänä, lipastona tai istuimena. Radiuksen muotoilu on yksinkertainen, mutta erottuva, pyöristetty pääty on ilmeikäs. Jos laatikostoa haluaa käyttää penkkinä, siihen on saatavilla istuinpehmuste villa- tai nahkaverhoilulla. Ilman tyynyä Radius käy mainiosti tv-tasoksi tai sohvapöydäksi.

Pehmustetyyny ei sisälly hintaan, vaan on myynnissä erikseen.
TAI

Yksityiskohdat

Design Diana Mot & Isabella Bergstrøm. Mitat kork. 40cm, lev.145cm, syv.45cm. Malli nähtävillä Hollolan myymälässä. Toimitusaika 2-4 viikkoa.

Lisätietoa

Lisätiedot Radius penkki on monikäyttöinen huonekalu. Se sopii käytettäväksi matalana pöytänä, lipastona tai istuimena. Radiuksen muotoilu on yksinkertainen, mutta erottuva, pyöristetty pääty on ilmeikäs. Jos laatikostoa haluaa käyttää penkkinä, siihen on saatavilla istuinpehmuste villa- tai nahkaverhoilulla. Ilman tyynyä Radius käy mainiosti tv-tasoksi tai sohvapöydäksi. Pehmustetyyny ei sisälly hintaan, vaan on myynnissä erikseen.
Tuotenumero FDB221419
Mitat lev.145cm, syv.45cm kork. 40cm.

FDB Møbler

FDB Møbler

1940-luvulta alkaen tanskalaisen FDB Møblerin ideana oli kehittää kauniita ja käytännöllisiä huonekaluja, jotka olisivat myös hinnoiltaan houkuttelevia. Näitä designmuotoilijoiden suunnittelemia, upeita huonekaluja valmistetaan jälleen Tanskassa. Nyt ne ovat saatavilla myös Fasetista. Tervetuloa tutustumaan FDB Møblerin kalusteisiin Hollolan myymäläämme!