×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Eero Aarnio Originals Ruuvi pöytä, iso

3 700,00 €

Lyhyt kuvaus

Ruuvi pöytä on suunniteltu vuonna 1991. Eero Aarnion näkökulma teolliseen muotoiluun on tehdä yksinkertaisista ja yleensä katseilta piilotetuista muodoista näkyviä esineitä. Ruuveja käytetään useimmissa huonekaluissa – mutta Ruuvi-pöytä irrottautuu yhteydestään rautatavaraan ja muovautuu osaksi kotia täysin uudella tavalla. Pöytä on saatavilla kahdessa eri koossa ja kolmessa eri värissä ja kahdessa eri korkeudessa.
TAI

Yksityiskohdat

Tilaustuote, toimitusaika n. 6-8 viikkoa.

Lisätietoa

Lisätiedot Ruuvi pöytä on suunniteltu vuonna 1991. Eero Aarnion näkökulma teolliseen muotoiluun on tehdä yksinkertaisista ja yleensä katseilta piilotetuista muodoista näkyviä esineitä. Ruuveja käytetään useimmissa huonekaluissa – mutta Ruuvi-pöytä irrottautuu yhteydestään rautatavaraan ja muovautuu osaksi kotia täysin uudella tavalla. Pöytä on saatavilla kahdessa eri koossa ja kolmessa eri värissä ja kahdessa eri korkeudessa.
Tuotenumero 108239
Mitat 65 cm halkaisija x 105 cm korkeus
Materiaali lasikuitu
Väri valkoinen, musta tai hopea

Eero Aarnio Originals

Eero Aarnio Originals

Eero Aarnio on suomalainen muotoilija, jota pidetään eräänä suurimmista modernin huonekalusuunnittelun uudistajista. Aarnio on uransa aikana käyttänyt lukuisia erilaisia materiaaleja, kuten muovia, lasikuitua ja vaahtomuovia.Hänen käsialaansa ovat suomalaisen huonekalumuotoilun ikonisemmat tuotteet, kuten Pallotuoli, Kuplatuoli ja Pastillituolin.  Eero Aarnio tunnetaan myös valaisimistaan, esimerkiksi Tupla Kupla -valaisinsarjasta sekä Swan-valaisimesta. Aarnio on suunnitellut myös upeita puisia huonekaluja, esimerkiksi Rocket-jakkarat. Eero Aarnion kalusteissa on usein leikkisyyttä ja positiivista henkeä. Aarnion töitä on esillä useissa museoissa ja näyttelyissä ympäri maailman ja hän on myös voittanut useita arvostettuja muotoilupalkintoja ja tunnustuksia. Fasetti on Eero Aarnio Originals tuotteiden edustaja.