Korotonta ja kulutonta maksuaikaa

 

OSTA NYT –

Fasetti tarjoaa asiakkailleen helmi-maaliskuussa myymälöissä ja verkkokaupassa tehtäville ostoksille korotonta ja kulutonta maksuaikaa toukokuun loppuun asti!

 Ehdot:

Rahoituskampanjan tarjoaa ja luoton myöntää Fasetti Oy.  Koroton ja kuluton maksuaika koskee yli 500€:n suuruisia ostoksia. Luottotiedot tarkistetaan ostotapahtuman yhteydessä. Maksuaikakampanja ei koske palveluja eikä tilaustuotteita, vaan ainoastaan myymälän ja verkkokaupan varastotuotteita. Asiakas maksaa ostoksensa tasaerissä laskulla toukokuun 2018 loppuun mennessä.

 

Toimi myymälässä näin: Mainitse myyjälle maksuaikakampanjasta, myyjä tarkistaa henkilöllisyytesi ja sinulle annetaan tai sähköpostitetaan ostamastasi tuotteesta lasku, jossa maksu on jaettu tasaeriin kuukauden välein. Tuotteen saat mukaan tai se toimitetaan erikseen sovitusti.

 

Toimi verkkokaupassa näin:  

Valitse maksutavaksi Ennakkomaksu / tilisiirto, kirjoita lisätietokenttään ”Maksuaika ja koko henkilötunnuksesi (esim. 01.01.1970-1234) ”. Kun käsittelemme tilaustasi, lähetämme sähköpostiisi laskun, jossa maksu on jaettu tasaeriin kuukauden välein. Ostamasi tuote toimitetaan sinulle sovitusti normaalien toimitusaikojemme puitteissa. 

 

Ilmainen toimitus yli 250€ ostoille

Fasetti tarjoaa ajalla 14.2.-2.4.2018 yli 250€:n ostoille ilmaisen rahdin suurimpaan osaan Suomea (poislukien saaristo). Kampanja koskee ostoja myymälöistä ja verkkokaupasta. Kun verkkokaupan ostoskoriin on valittu tuotteita yli 250€:n arvosta ja asiakas on täyttänyt osoitetietonsa kenttiin, kassalle ilmestyy ilmainen rahtivaihtoehto. 

Tuotteet toimitetaan tuotteesta ja asiakkaan osoitteesta riippuen joko lähimpään Postiin, Matkahuollon toimipisteeseen tai suuremmat kalusteet Postin tai Fasetin toimesta kotipihaan. Kotipihaan toimitettujen kalusteiden kohdalla Fasetti ei voi taata tuotteiden sisäänkantoa. 

Mahdollisista asiakaspalautuksista on sovittava joko puhelimitse 010-4231000 tai sähköpostitse info@fasetti.fi. Huom. Asiakas maksaa tuotteiden palautuskustannukset itse.

Kampanja ei koske aiemmin tehtyjä kauppoja. 

Fasetti pidättää oikeuden kampanjaehtojen muutoksiin ja kampanjan keskeyttämiseen milloin tahansa kampanjan aikana.