×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Artek Kiila penkki

680,00 €

Lyhyt kuvaus

Kuten kaikissa sarjan tuotteissa, Kiila-penkissäkin massiivisaarnea olevat jalat on yhdistetty tasoon näkyvin liitoksin. Kiilanmuotoiset liitokset ja polyamiditapit on jätetty näkyviin tarkoituksella: rehellisyydessään ne antavat tuotteelle ominaisen visuaalisen ilmeen. Penkkiä voi käyttää yhtälailla istuimena, lempiesineiden alustana kuin tilanjakajanakin. Monipuolinen penkki on tukeva ja suunniteltu kestämään. Se sopii moniin eri tiloihin yksin tai ryhmässä muiden Kiila-kalusteiden kanssa.

Jalat: massiivisaarnea.
Tukirakenne: pulverimaalattua terästä.
Istuin: matta laminaatti (HPL).
Reunalista: matta APS.
Jaloissa kitkanastat.

Penkkiä on saatavilla kolmessa eri värissä:
309300: Jalat lakattu luonnonvärinen, istuin ja tukirakenne kivenvalkoinen.
309301: Jalat lakattu luonnonvärinen, istuin ja tukirakenne musta.
309303: Jalat maalattu musta, istuin ja tukirakenne musta.

Kirjoita tilauksen lisätietoihin haluamasi väri.
TAI

Yksityiskohdat

Tilaustuote. Toimitusaika 3-4 viikkoa.

Lisätietoa

Lisätiedot Kuten kaikissa sarjan tuotteissa, Kiila-penkissäkin massiivisaarnea olevat jalat on yhdistetty tasoon näkyvin liitoksin. Kiilanmuotoiset liitokset ja polyamiditapit on jätetty näkyviin tarkoituksella: rehellisyydessään ne antavat tuotteelle ominaisen visuaalisen ilmeen. Penkkiä voi käyttää yhtälailla istuimena, lempiesineiden alustana kuin tilanjakajanakin. Monipuolinen penkki on tukeva ja suunniteltu kestämään. Se sopii moniin eri tiloihin yksin tai ryhmässä muiden Kiila-kalusteiden kanssa. Jalat: massiivisaarnea. Tukirakenne: pulverimaalattua terästä. Istuin: matta laminaatti (HPL). Reunalista: matta APS. Jaloissa kitkanastat. Penkkiä on saatavilla kolmessa eri värissä: 309300: Jalat lakattu luonnonvärinen, istuin ja tukirakenne kivenvalkoinen. 309301: Jalat lakattu luonnonvärinen, istuin ja tukirakenne musta. 309303: Jalat maalattu musta, istuin ja tukirakenne musta. Kirjoita tilauksen lisätietoihin haluamasi väri.
Tuotenumero A309300
Mitat 117cm x 38cm x 47cm

Artek

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 tavoitteenaan "harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä edistää näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria". Artekin tuotteet ovat nyt saatavilla Fasetista! Varastossa olevat, uudet Artek tuotteet toimitamme nopeasti muutamassa työpäivässä. Tiesitkö, että Fasetti on Artekin suosittelema, vanhojen Artek kalusteiden entisöijä. Teemme Artek tuolien satulavöiden uusimiset ja muut Artek kunnostukset ammattitaidolla.