×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Artek Pirkka baarijakkara, korkeus 65 cm

690,00 €

Lyhyt kuvaus

Vaikka Pirkka baarijakkaran muoto pohjaa suomalaiseen huonekaluperinteeseen, se sopii täydellisesti moderniin sisustukseen. Istuin koostuu kahdesta kaarevasta mäntykappaleesta. Pirkan tunnistaa hyvin pyöreistä suippenevista jaloista ja tukipuista. Ilmari Tapiovaara suunnitteli kokonaan massiivipuisen Pirkka baarijakkaran 1950-luvulla. Pirkka baarijakkara tuo tilaan kuin tilaan monipuolisuutta ja sopii vaivatta nykyaikaiseen elämään.

Istuin on ruskeaksi petsattua massiivimäntyä ja runko mustaksi petsattua massiivikoivua.
TAI

Yksityiskohdat

Poistuva tuote

Lisätietoa

Lisätiedot Vaikka Pirkka baarijakkaran muoto pohjaa suomalaiseen huonekaluperinteeseen, se sopii täydellisesti moderniin sisustukseen. Istuin koostuu kahdesta kaarevasta mäntykappaleesta. Pirkan tunnistaa hyvin pyöreistä suippenevista jaloista ja tukipuista. Ilmari Tapiovaara suunnitteli kokonaan massiivipuisen Pirkka baarijakkaran 1950-luvulla. Pirkka baarijakkara tuo tilaan kuin tilaan monipuolisuutta ja sopii vaivatta nykyaikaiseen elämään. Istuin on ruskeaksi petsattua massiivimäntyä ja runko mustaksi petsattua massiivikoivua.
Tuotenumero A200087

Artek

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 tavoitteenaan "harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä edistää näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria". Artekin tuotteet ovat nyt saatavilla Fasetista! Varastossa olevat, uudet Artek tuotteet toimitamme nopeasti muutamassa työpäivässä. Tiesitkö, että Fasetti on Artekin suosittelema, vanhojen Artek kalusteiden entisöijä. Teemme Artek tuolien satulavöiden uusimiset ja muut Artek kunnostukset ammattitaidolla.