×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Artek Sarjapöytä 88

1 370,00 €

Lyhyt kuvaus

Kolmiosaista sarjapöytää voi käyttää sivupöytänä tai kahvipöytänä tai laskutasoina yksittäin eri puolilla tilaa. Pöytien jalat on tehty koivusta Alvar Aallon L-jalkatekniikalla. Pöytätasot ovat koivuviilusta tehtyä levyä, joten pöytiä on helppo ja kevyt siirrellä. Kun pöydät eivät ole käytössä, ne saa pinottua siististi sisäkkäin. Tämä säästää tilaa ja luo mielenkiintoisen geometrisen kokonaisuuden.

Materiaalit:

Jalat ja kannen reunalista: Massiivikoivua

Kannen ydin: Lastulevyä

Kannen pinta: Koivuviilua


Mitat:

Sarjapöytä 88A: lev. 69cm, syv. 42cm, kork. 58cm.

Sarjapöytä 88B: lev. 60cm, syv. 42cm, kork. 51cm.

Sarjapöytä 88C: lev. 51cm, syv. 42cm, kork. 44cm.

TAI

Yksityiskohdat

Tilaustuote. Kysy toimitusaikaa.

Lisätietoa

Lisätiedot Kolmiosaista sarjapöytää voi käyttää sivupöytänä tai kahvipöytänä tai laskutasoina yksittäin eri puolilla tilaa. Pöytien jalat on tehty koivusta Alvar Aallon L-jalkatekniikalla. Pöytätasot ovat koivuviilusta tehtyä levyä, joten pöytiä on helppo ja kevyt siirrellä. Kun pöydät eivät ole käytössä, ne saa pinottua siististi sisäkkäin. Tämä säästää tilaa ja luo mielenkiintoisen geometrisen kokonaisuuden. Materiaalit: Jalat ja kannen reunalista: Massiivikoivua Kannen ydin: Lastulevyä Kannen pinta: Koivuviilua Mitat: Sarjapöytä 88A: lev. 69cm, syv. 42cm, kork. 58cm. Sarjapöytä 88B: lev. 60cm, syv. 42cm, kork. 51cm. Sarjapöytä 88C: lev. 51cm, syv. 42cm, kork. 44cm.
Tuotenumero A166000

Artek

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 tavoitteenaan "harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä edistää näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria". Artekin tuotteet ovat nyt saatavilla Fasetista! Varastossa olevat, uudet Artek tuotteet toimitamme nopeasti muutamassa työpäivässä. Tiesitkö, että Fasetti on Artekin suosittelema, vanhojen Artek kalusteiden entisöijä. Teemme Artek tuolien satulavöiden uusimiset ja muut Artek kunnostukset ammattitaidolla.