×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Artek sohva 533

Special Price 3 347,50 €

Normaali hinta: 5 150,00 €

Lyhyt kuvaus

Yksinkertaisen tyylikäs kolmenistuttava sohva seisoo neljällä massiivikoivujalalla. Tasakorkeat ja pehmustetut selkämys ja käsinojat tekevät siitä mukavan ja tukevan istua. Runsas istuinleveys ja taidokas verhoilu viimeistelevät 533 sohvan rentouttavan syleilyn. Huom! Alennettuun hintaan vain lisäkuvan vaaleanharmaa Kvadrat Remix 123 kankaalla verhoiltu mallisohva.
TAI

Yksityiskohdat

Malli nähtävillä Hollolan myymälässämme.

Lisätietoa

Lisätiedot Yksinkertaisen tyylikäs kolmenistuttava sohva seisoo neljällä massiivikoivujalalla. Tasakorkeat ja pehmustetut selkämys ja käsinojat tekevät siitä mukavan ja tukevan istua. Runsas istuinleveys ja taidokas verhoilu viimeistelevät 533 sohvan rentouttavan syleilyn. Huom! Alennettuun hintaan vain lisäkuvan vaaleanharmaa Kvadrat Remix 123 kankaalla verhoiltu mallisohva.
Tuotenumero A269001
Mitat 220 x 88 x 44/77cm.
Väri Saatavilla useilla eri verhoiluilla. Kysy lisää!

Artek

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 tavoitteenaan "harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä edistää näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria". Artekin tuotteet ovat nyt saatavilla Fasetista! Varastossa olevat, uudet Artek tuotteet toimitamme nopeasti muutamassa työpäivässä. Tiesitkö, että Fasetti on Artekin suosittelema, vanhojen Artek kalusteiden entisöijä. Teemme Artek tuolien satulavöiden uusimiset ja muut Artek kunnostukset ammattitaidolla.