×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Artek vaatenaulakko 160 valkoinen

785,00 €

Lyhyt kuvaus

Yksinkertainen mutta tyylikäs vaatenaulakko on valmistettu massiivikoivusta. Jalusta on metallia. Käytännöllisen naulakon yläosan puut ovat alaosaa pidempiä, jotta vaatteet pysyvät järjestyksessä. Naulakko on saatavana monella eri pintakäsittelyllä. Luonnonväriseen koivunaulakkoon voi valita joko mustan tai valkoisen jalustan. Vaatenaulakko on kiintoisa elementti, joka tuo tilaan vaikutelman metsästä.
TAI

Yksityiskohdat

Design by Anna-Maija Jaatinen, v. 1964. Mitat: lev. 61cm, kork. 177cm.

Lisätietoa

Lisätiedot Yksinkertainen mutta tyylikäs vaatenaulakko on valmistettu massiivikoivusta. Jalusta on metallia. Käytännöllisen naulakon yläosan puut ovat alaosaa pidempiä, jotta vaatteet pysyvät järjestyksessä. Naulakko on saatavana monella eri pintakäsittelyllä. Luonnonväriseen koivunaulakkoon voi valita joko mustan tai valkoisen jalustan. Vaatenaulakko on kiintoisa elementti, joka tuo tilaan vaikutelman metsästä.
Tuotenumero A012002
Mitat Leveys 61cm, korkeus 177cm

Artek

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 tavoitteenaan "harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä edistää näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria". Artekin tuotteet ovat nyt saatavilla Fasetista! Varastossa olevat, uudet Artek tuotteet toimitamme nopeasti muutamassa työpäivässä. Tiesitkö, että Fasetti on Artekin suosittelema, vanhojen Artek kalusteiden entisöijä. Teemme Artek tuolien satulavöiden uusimiset ja muut Artek kunnostukset ammattitaidolla.