Hiort af Ornäsin Mandariini tuoli ennakkomaksu 995 euroa, kampanjatarjous

Mitat (leveys, syvyys, korkeus): Leveys 76cm, syvyys 70cm, korkeus 73cm, istuinkorkeus 42cm.

Hiort af Ornäsin Mandariini tuoli ennakkomaksu 995 euroa. Tuolin kokonaishinta on 1990€ (norm. 2590€)

Mandariini-tuolista tehdään 50 kappaleen messinkilaatalla merkitty, numeroitu ensisarja ennakkotilaajille ja keräilijöille. Nyt Sinä voit olla mukana tukemassa suomalaista käsityötä ja herättämässä henkiin merkittävän suomalaisen muotoilijan vanhan tuolimallin!

Carl-Gustaf Hiort af Ornäs sai aikanaan idean Mandariini-tuoliin vanhoista vossikkakärryistä ja kerrotaan, että hän olisi muotoillut ensimmäisiä hahmotelmia paperista origamityyliin oman keittiön pöytänsä ääressä. Hiort af Ornäs oli työssään tinkimätön. Kuten kaikkien tuoliensa, myös Mandariinin suunnitteluprosessi oli pitkä. Hän valmisti siitä paperi-, kipsi- ja savimalleja ennen kuin tuolin tuotanto alkoi. Kuten kaikki Hiort af Ornäsin kalusteet, myös Mandariini tuoli on esteettisesti kaunis joka suunnasta ja sen istumamukavuus on omaa luokkaansa.
Koska Mandariini on käytännöllinen ja hyvin kestävä sekä muotoilultaan moneen käyttöön sopiva, se oli jo aikanaan suosittu niin julkisissa tiloissa kuin kotikäytössäkin.

Mandariini tuolia ei ole valmistettu yli neljäänkymmeneen vuoteen. Hollolalainen perheyritys Fasetti Oy julkaisee tuolin uudelleen Tukholman huonekalumessuilla ja aloittaa sen valmistuksen vuoden 2019 aikana.

Mandariini-tuolin erikoisuus on sen pyörivä teräsjalka, jossa on jalopuuvuoraus. Tuoli valmistetaan Fasetissa Hollolassa alusta alkaen käsityönä samalla metodilla kuin viime vuosina uuteen suosioon noussut Siesta lepotuoli; sen runkona on muotissa taivutettu vaneri. Jokainen Mandariini tuoli on yksilöllinen käsityön taidonnäyte.

Ennakkotilaajan hinta Mandariini-tuolille on 1990 euroa (norm. 2590 euroa)

TOIMI NÄIN VERKKOKAUPASSA:

Valitse haluamasi verhoilumateriaali Mandariini-tuoliisi Kvadratin hyvin laadukkaista Hallingdal ja Tonus kankaista (katso värimallikuva). Kirjoita tilauksen lisätietoihin kumman kankaan valitsit ja värin numero.

Täytä kassalla tietosi ja tee tilaus. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Kun tuolisi on valmistunut, maksat loppusuorituksen 995€. Tuolin arvioitu valmistumisaika on kesä-elokuu. Valmis tuoli toimitetaan kotiisi.


TOIMI NÄIN MYYMÄLÄSSÄMME:

Pyydä myyjältä katsottavaksesi mallipalat Kvadratin hyvin laadukkaista Hallingdal ja Tonus kankaista, valitse mieleinen verhoilu Mandariini-tuoliisi ja tilaa myyjältä. Voit maksaa ennakkomaksun 995€ pankki- tai luottokortilla tai Klarnalla.
Kun tuolisi on valmistunut, maksat loppusuorituksen 995€. Tuolin arvioitu valmistumisaika on kesä-elokuu.
Ennakkotilaajan hinta Mandariini-tuolille on 1990 euroa (norm. 2590 euroa)

Tuotenumero Mandariini 1/2

995,00 €

alk. 58,00 €/kk