×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Eero Aarnio Originals Poni, vihreä

1 990,00 €

Lyhyt kuvaus

Poni on sympaattinen ja leikkisä lisä mihin tahansa huoneeseen, mutta tapansa mukaan Eero suunnitteli sen ensisijaisesti mukavaksi istuimeksi. Ponilla on muotoon puristettu vaahtomuovirunko, jalat ja korvat, jotka on liitetty toisiinsa metalliputkella. Ponin verhoilu on joustavaa kangasta. Eero Aarnio suunnitteli Ponin vuonna 1973. Saatavilla viidessä eri värissä: valkoinen, musta, oranssi, vihreä, vaaleanpunainen.

Tilaustuotteen toimitusaika n. 8-12 viikkoa.
TAI

Yksityiskohdat

Tuote on nähtävillä Hollolan myymälässämme.

Lisätietoa

Lisätiedot Poni on sympaattinen ja leikkisä lisä mihin tahansa huoneeseen, mutta tapansa mukaan Eero suunnitteli sen ensisijaisesti mukavaksi istuimeksi. Ponilla on muotoon puristettu vaahtomuovirunko, jalat ja korvat, jotka on liitetty toisiinsa metalliputkella. Ponin verhoilu on joustavaa kangasta. Eero Aarnio suunnitteli Ponin vuonna 1973. Saatavilla viidessä eri värissä: valkoinen, musta, oranssi, vihreä, vaaleanpunainen. Tilaustuotteen toimitusaika n. 8-12 viikkoa.
Tuotenumero 108232
Mitat 110 cm leveys x 65 cm syvyys x 87 cm korkeus
Materiaali metalli, valettu PU-vaahto, kangasverhoilu

Eero Aarnio Originals

Eero Aarnio Originals

Eero Aarnio on suomalainen muotoilija, jota pidetään eräänä suurimmista modernin huonekalusuunnittelun uudistajista. Aarnio on uransa aikana käyttänyt lukuisia erilaisia materiaaleja, kuten muovia, lasikuitua ja vaahtomuovia.Hänen käsialaansa ovat suomalaisen huonekalumuotoilun ikonisemmat tuotteet, kuten Pallotuoli, Kuplatuoli ja Pastillituolin.  Eero Aarnio tunnetaan myös valaisimistaan, esimerkiksi Tupla Kupla -valaisinsarjasta sekä Swan-valaisimesta. Aarnio on suunnitellut myös upeita puisia huonekaluja, esimerkiksi Rocket-jakkarat. Eero Aarnion kalusteissa on usein leikkisyyttä ja positiivista henkeä. Aarnion töitä on esillä useissa museoissa ja näyttelyissä ympäri maailman ja hän on myös voittanut useita arvostettuja muotoilupalkintoja ja tunnustuksia. Fasetti on Eero Aarnio Originals tuotteiden edustaja.