×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Eero Aarnio Originals Tomaatti tuoli

3 055,00 €

Lyhyt kuvaus

Tomaatti tuoli on suunniteltu vuonna 1971. Eero Aarnio on aina ollut mieltynyt pyöreään muotoon, ja hänet tunnetaankin erityisesti "kulmattomasta" muotoilustaan. Tomaatti tuoli koostuu kolmesta pallosta yksinkertaisella istuinosalla. Kaksi palloista muodostaa käsinojat ja kolmas on venytetty mukavaksi selkänojaksi. Saatavilla valkoisena ja punaisena.
TAI

Yksityiskohdat

Tilaustuote, toimitusaika n. 8-12 viikkoa.

Lisätietoa

Lisätiedot Tomaatti tuoli on suunniteltu vuonna 1971. Eero Aarnio on aina ollut mieltynyt pyöreään muotoon, ja hänet tunnetaankin erityisesti "kulmattomasta" muotoilustaan. Tomaatti tuoli koostuu kolmesta pallosta yksinkertaisella istuinosalla. Kaksi palloista muodostaa käsinojat ja kolmas on venytetty mukavaksi selkänojaksi. Saatavilla valkoisena ja punaisena.
Tuotenumero 108236
Mitat 141 cm leveys x 114 cm syvyys x 66 korkeus
Materiaali lasikuitu, gelcoat-viimeistely
Väri valkoinen tai punainen

Eero Aarnio Originals

Eero Aarnio Originals

Eero Aarnio on suomalainen muotoilija, jota pidetään eräänä suurimmista modernin huonekalusuunnittelun uudistajista. Aarnio on uransa aikana käyttänyt lukuisia erilaisia materiaaleja, kuten muovia, lasikuitua ja vaahtomuovia.Hänen käsialaansa ovat suomalaisen huonekalumuotoilun ikonisemmat tuotteet, kuten Pallotuoli, Kuplatuoli ja Pastillituolin.  Eero Aarnio tunnetaan myös valaisimistaan, esimerkiksi Tupla Kupla -valaisinsarjasta sekä Swan-valaisimesta. Aarnio on suunnitellut myös upeita puisia huonekaluja, esimerkiksi Rocket-jakkarat. Eero Aarnion kalusteissa on usein leikkisyyttä ja positiivista henkeä. Aarnion töitä on esillä useissa museoissa ja näyttelyissä ympäri maailman ja hän on myös voittanut useita arvostettuja muotoilupalkintoja ja tunnustuksia. Fasetti on Eero Aarnio Originals tuotteiden edustaja.