×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Kirjallinen arviointi

148,80 €

Lyhyt kuvaus

Fasetti Oy:n asiantuntijan kirjoittama kirjallinen arviointi asiakkaan huonekalun tai valaisimen korjauksen kustannuksista tai arvosta esimerkiksi vakuutusyhtiötä varten.

Kirjallisen arvioinnin hinta on 120€ + alv. 24%. Arvion hinta hyvitetään Fasetissa myöhemmin mahdollisesti teetettävästä kunnostustyöstä.

TOIMI NÄIN:

Tilaa kirjallinen arviointi ja valitse ostokorissa sopiva maksu- ja toimitustapa. Mainitse lisätiedoissa haluatko arvion sähköpostitse vai kirjeitse.
Kun olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi, lähetä kuvat arvioitavasta esineestäsi osoitteeseen info(@)fasetti.fi. Lähetä kuva koko esineestä ja lisäksi vaurioituneesta kohdasta, jos mahdollista.
Laita sähköpostin otsikoksi Arviointi ja tilausvahvistuksessasi saamasi tilausnumero. Esimerkiksi "Arviointi 123456789"

Kun maksutapasi suoritus on kirjautunut Fasettiin, asiantuntijamme kirjoittaa arvion lähettämiesi kuvien perusteella.
TAI

Yksityiskohdat

Kirjallisen arvioinnin saat postitse tai sähköpostitse. Toimitusaika sähköpostitse n. 2-3 arkipäivää, kirjepostina noin 1 viikko.

Lisätietoa

Lisätiedot Fasetti Oy:n asiantuntijan kirjoittama kirjallinen arviointi asiakkaan huonekalun tai valaisimen korjauksen kustannuksista tai arvosta esimerkiksi vakuutusyhtiötä varten. Kirjallisen arvioinnin hinta on 120€ + alv. 24%. Arvion hinta hyvitetään Fasetissa myöhemmin mahdollisesti teetettävästä kunnostustyöstä. TOIMI NÄIN: Tilaa kirjallinen arviointi ja valitse ostokorissa sopiva maksu- ja toimitustapa. Mainitse lisätiedoissa haluatko arvion sähköpostitse vai kirjeitse. Kun olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi, lähetä kuvat arvioitavasta esineestäsi osoitteeseen info(@)fasetti.fi. Lähetä kuva koko esineestä ja lisäksi vaurioituneesta kohdasta, jos mahdollista. Laita sähköpostin otsikoksi Arviointi ja tilausvahvistuksessasi saamasi tilausnumero. Esimerkiksi "Arviointi 123456789" Kun maksutapasi suoritus on kirjautunut Fasettiin, asiantuntijamme kirjoittaa arvion lähettämiesi kuvien perusteella.
Tuotenumero 108030