×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Louis Poulsen PH 2/1 Pöytä valaisin Amber Limited Edition

999,00 €

Lyhyt kuvaus

Valaisin on suunniteltu heijastavan monivarjostinjärjestelmän periaatteella. Se tuottaa häikäisemätöntä, alaspäin suunnattua valoa miellyttävän herkästi hehkuen. Meripihkan sävy ja varjostimien kiiltävä ulkopinta sekä alapuolen hiekkapuhallettu mattapinta saavat aikaan pehmeän, ihanteellisesti hajautuvan valonjaon. Mallia ei valitettavasti ole nähtävillä myymälässä.
TAI

Yksityiskohdat

Tilaustuote. Toimitusaika noin 4 viikkoa tilauksesta. Tämä malli myynnissä vain 31.12. saakka! Valaisimen koko: L 20 cm, K 36 cm, S 20 cm

Lisätietoa

Lisätiedot Valaisin on suunniteltu heijastavan monivarjostinjärjestelmän periaatteella. Se tuottaa häikäisemätöntä, alaspäin suunnattua valoa miellyttävän herkästi hehkuen. Meripihkan sävy ja varjostimien kiiltävä ulkopinta sekä alapuolen hiekkapuhallettu mattapinta saavat aikaan pehmeän, ihanteellisesti hajautuvan valonjaon. Mallia ei valitettavasti ole nähtävillä myymälässä.
Tuotenumero LP-PH2-1 Pöytä Amber

Louis Poulsen

Louis Poulsen

Louis Poulsenilla ei pelkästään suunnitella valaisimia, vaan muokataan valoa ja pyritään luomaan miellyttävä ilmapiiri, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ylelliset Louis Poulsen valaisimet nostavat valaistuksen aivan uudelle tasolle.