×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Louis Poulsen PH 3/2 Academy riippuvalaisin

3 150,00 €

Lyhyt kuvaus

Valaisimen muotoilu perustuu heijastavaan 3-varjostinjärjestelmään, joka ohjaa suurimman osan valosta alaspäin. Varjostimet ovat suupuhallettua, kolmikerroksista opaalilasia, jonka yläpinta on kiiltävä ja sisäpuoli hiekkapuhallettu, joka antaa pehmeän valonjaon.

Pinta: Kiillotettu ja kromattu. Opaalilasi.

Materiaalit: Varjostimet: Suupuhallettu opaalilasi. Runko ja ripustuslaite: Kiillotettu ja kromattu puristettu messinki.

Mitat: Kuvassa näkyvät mitat ovat millimetreinä.

Paino: Enintään 6kg.

Luokka: Kotelointiluokka IP20. Eristysluokka II. Energialuokka A+ - E.

Asennus: Ripustus: Johto 2 x 0,75 mm2. Kattokuppi: Kyllä. Johdon pituus: 4m.
TAI

Yksityiskohdat

Tilaustuote. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Kysy tuotteen tämänhetkistä toimitusaikaa. Osassa tuotteista on valitettavasti viivettä toimitusajassa.

Lisätietoa

Lisätiedot Valaisimen muotoilu perustuu heijastavaan 3-varjostinjärjestelmään, joka ohjaa suurimman osan valosta alaspäin. Varjostimet ovat suupuhallettua, kolmikerroksista opaalilasia, jonka yläpinta on kiiltävä ja sisäpuoli hiekkapuhallettu, joka antaa pehmeän valonjaon. Pinta: Kiillotettu ja kromattu. Opaalilasi. Materiaalit: Varjostimet: Suupuhallettu opaalilasi. Runko ja ripustuslaite: Kiillotettu ja kromattu puristettu messinki. Mitat: Kuvassa näkyvät mitat ovat millimetreinä. Paino: Enintään 6kg. Luokka: Kotelointiluokka IP20. Eristysluokka II. Energialuokka A+ - E. Asennus: Ripustus: Johto 2 x 0,75 mm2. Kattokuppi: Kyllä. Johdon pituus: 4m.
Tuotenumero LP-PH3/2Academy

Louis Poulsen

Louis Poulsen

Louis Poulsenilla ei pelkästään suunnitella valaisimia, vaan muokataan valoa ja pyritään luomaan miellyttävä ilmapiiri, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ylelliset Louis Poulsen valaisimet nostavat valaistuksen aivan uudelle tasolle.