×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Louis Poulsen PH 4½-3½ Lasi lattiavalaisin

2 950,00 €

Lyhyt kuvaus

Valaisimen muotoilu perustuu heijastavaan 3-varjostinjärjestelmään, joka suuntaa suurimman osan valosta alaspäin. Varjostimet ovat suupuhallettua, kolmikerroksista opaalilasia, jonka yläpinta on kiiltävä ja alapuoli hiekkapuhallettu, mikä antaa pehmeän ja yhtenäisen valonjaon.

Pinta: Kiillotettu ja kromattu. Opaalilasi.

Materiaalit: Varjostimet: Suupuhallettu opaalilasi. Häikäisynestorengas: Painosorvattu lilan värinen alumiini. Kansi: Kiillotettu ja kromattu painosorvattu messinki. Jalusta: Kiillotettu ja kromattu painosorvattu messinki. Valaisinvarsi: Kiillotettu ja kromattu teräs.

Mitat: Kuvassa näkyvät mitat ovat millimetreinä.

Paino: Enintään 15kg.

Luokka: Kotelointiluokka IP20. Eristysluokka II. Energialuokka A+ - E.

Asennus: Johtotyyppi: Muovijohto pistotulpalla. Johdon pituus: 3,3m. Katkaisija: Johdossa.
TAI

Yksityiskohdat

Tilaustuote. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Kysy tuotteen tämänhetkistä toimitusaikaa. Osassa tuotteista on valitettavasti viivettä toimitusajassa.

Lisätietoa

Lisätiedot Valaisimen muotoilu perustuu heijastavaan 3-varjostinjärjestelmään, joka suuntaa suurimman osan valosta alaspäin. Varjostimet ovat suupuhallettua, kolmikerroksista opaalilasia, jonka yläpinta on kiiltävä ja alapuoli hiekkapuhallettu, mikä antaa pehmeän ja yhtenäisen valonjaon. Pinta: Kiillotettu ja kromattu. Opaalilasi. Materiaalit: Varjostimet: Suupuhallettu opaalilasi. Häikäisynestorengas: Painosorvattu lilan värinen alumiini. Kansi: Kiillotettu ja kromattu painosorvattu messinki. Jalusta: Kiillotettu ja kromattu painosorvattu messinki. Valaisinvarsi: Kiillotettu ja kromattu teräs. Mitat: Kuvassa näkyvät mitat ovat millimetreinä. Paino: Enintään 15kg. Luokka: Kotelointiluokka IP20. Eristysluokka II. Energialuokka A+ - E. Asennus: Johtotyyppi: Muovijohto pistotulpalla. Johdon pituus: 3,3m. Katkaisija: Johdossa.
Tuotenumero LP-PH4½-3½-Lasi-Lattia

Louis Poulsen

Louis Poulsen

Louis Poulsenilla ei pelkästään suunnitella valaisimia, vaan muokataan valoa ja pyritään luomaan miellyttävä ilmapiiri, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ylelliset Louis Poulsen valaisimet nostavat valaistuksen aivan uudelle tasolle.