×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Louis Poulsen PH Louvre valaisin

6 970,00 €

Lyhyt kuvaus

Valaisimen antama valo on täysin häikäisemätöntä. Geometrinen, pyöreä muoto perustuu ajatukseen valaista kaikki pinnat samassa kulmassa. Tämä takaa yhtenäisen valonjaon, valaisten samalla sekä seinät että katon. Himmeäksi maalatut alapinnat ja kiiltävät yläpinnat heijastavat valon hillitysti ja jakavat sen yhtenäisesti valaisimen ympärille.

Pinta: Valkoinen, märkämaalattu.

Materiaalit: Varjostimet: Painosorvattu alumiini. Kehys: Kiillotettu ja kromattu puristettu messinki. Valaisinrunko: Kiillotettu ja kromattu painosorvattu alumiini.

Mitat: Kuvassa näkyvät mitat ovat millimetreinä.

Paino: Enintään 7kg.

Luokka: Kotelointiluokka IP20. Eristysluokka I.

Asennus: Ripustus: Johto 2 x 1 mm2 ja vaijeri. Kattokuppi: Kyllä. Johdon pituus: 4m.
TAI

Yksityiskohdat

Tilaustuote. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Kysy tuotteen tämänhetkistä toimitusaikaa. Osassa tuotteista on valitettavasti viivettä toimitusajassa.

Lisätietoa

Lisätiedot Valaisimen antama valo on täysin häikäisemätöntä. Geometrinen, pyöreä muoto perustuu ajatukseen valaista kaikki pinnat samassa kulmassa. Tämä takaa yhtenäisen valonjaon, valaisten samalla sekä seinät että katon. Himmeäksi maalatut alapinnat ja kiiltävät yläpinnat heijastavat valon hillitysti ja jakavat sen yhtenäisesti valaisimen ympärille. Pinta: Valkoinen, märkämaalattu. Materiaalit: Varjostimet: Painosorvattu alumiini. Kehys: Kiillotettu ja kromattu puristettu messinki. Valaisinrunko: Kiillotettu ja kromattu painosorvattu alumiini. Mitat: Kuvassa näkyvät mitat ovat millimetreinä. Paino: Enintään 7kg. Luokka: Kotelointiluokka IP20. Eristysluokka I. Asennus: Ripustus: Johto 2 x 1 mm2 ja vaijeri. Kattokuppi: Kyllä. Johdon pituus: 4m.
Tuotenumero LP-PH-Louvre
Väri Valkoinen

Louis Poulsen

Louis Poulsen

Louis Poulsenilla ei pelkästään suunnitella valaisimia, vaan muokataan valoa ja pyritään luomaan miellyttävä ilmapiiri, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ylelliset Louis Poulsen valaisimet nostavat valaistuksen aivan uudelle tasolle.