×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Louis Poulsen PH seinävalaisin

1 985,00 €

Lyhyt kuvaus

Valaisimen muotoilu perustuu heijastavaan 3-varjostinjärjestelmään, joka suuntaa suurimman osan valosta alaspäin. Varjostimien valkoiseksi maalattu himmeä sisäpinta takaa miellyttävän hajavalon.

Pinta: Kupari, harjattu.

Materiaalit: Varjostimet: Painosorvattu kupari. Seinärasia: Kuparoitu painosorvattu messinki. Varsi: Kuparoitu messinki.

Huomaa, että kuparipinta on käsittelemätön, jotta se patinoituisi ajan kuluessa. Pinta voi tämän vuoksi muuttua epätasaiseksi, ennen kuin tuote on täysin patinoitunut. Tämä prosessi on voinut alkaa jo ennen tuotteen toimitushetkeä.

Mitat: Kuvassa näkyvät mitat ovat millimetreinä.

Paino: Enintään 6kg.

Luokka: Kotelointiluokka IP23. Eristysluokka I.

Asennus: Kytkentärima: 1 x 3 x 2,5 mm2. Kaapelien läpiviennit: 2 kpl pohjassa ja 2 kpl takana Ø 10-14,5mm:n kaapelille. Sarjakytkentä: Hyväksytty, 3 x 1,5mm2.
TAI

Yksityiskohdat

Tilaustuote. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Kysy tuotteen tämänhetkistä toimitusaikaa. Osassa tuotteista on valitettavasti viivettä toimitusajassa.

Lisätietoa

Lisätiedot Valaisimen muotoilu perustuu heijastavaan 3-varjostinjärjestelmään, joka suuntaa suurimman osan valosta alaspäin. Varjostimien valkoiseksi maalattu himmeä sisäpinta takaa miellyttävän hajavalon. Pinta: Kupari, harjattu. Materiaalit: Varjostimet: Painosorvattu kupari. Seinärasia: Kuparoitu painosorvattu messinki. Varsi: Kuparoitu messinki. Huomaa, että kuparipinta on käsittelemätön, jotta se patinoituisi ajan kuluessa. Pinta voi tämän vuoksi muuttua epätasaiseksi, ennen kuin tuote on täysin patinoitunut. Tämä prosessi on voinut alkaa jo ennen tuotteen toimitushetkeä. Mitat: Kuvassa näkyvät mitat ovat millimetreinä. Paino: Enintään 6kg. Luokka: Kotelointiluokka IP23. Eristysluokka I. Asennus: Kytkentärima: 1 x 3 x 2,5 mm2. Kaapelien läpiviennit: 2 kpl pohjassa ja 2 kpl takana Ø 10-14,5mm:n kaapelille. Sarjakytkentä: Hyväksytty, 3 x 1,5mm2.
Tuotenumero LP-PH-Seinä
Väri Kupari

Louis Poulsen

Louis Poulsen

Louis Poulsenilla ei pelkästään suunnitella valaisimia, vaan muokataan valoa ja pyritään luomaan miellyttävä ilmapiiri, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ylelliset Louis Poulsen valaisimet nostavat valaistuksen aivan uudelle tasolle.