×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Mandariini tuoli

2 470,00 €

Lyhyt kuvaus

Numeroitu Mandariini-tuoli nyt valikoiduilla kankailla etuhintaan 1990€! Tervetuloa myymälään tutustumaan kangasmalleihin tai valitse mieleinen Kvadratin Hallingdal, Tonus tai Tonica -kangas alla olevista värikartoista ja kirjoita se lisätietokenttään tilatessasi.

Carl-Gustaf Hiort af Ornäs suunnitteli tuolin vuonna 1960. Hän sai aikanaan idean Mandariini-tuoliin vanhoista vossikkakärryistä ja kerrotaan, että hän olisi muotoillut ensimmäisiä hahmotelmia paperista origamityyliin oman keittiön pöytänsä ääressä. Hiort af Ornäs oli työssään tinkimätön. Kuten kaikkien tuoliensa, myös Mandariinin suunnitteluprosessi oli pitkä. Hän valmisti siitä paperi-, kipsi- ja savimalleja ennen kuin tuolin tuotanto alkoi.

Mandariini-tuolissa esteettisesti kaartuva kuppi-istuin yhdistyy pyörivään jalopuuvuorattuun teräsjalkaan antaen tuolille futuristisen kauniin ilmeen. Mandariini-tuoli soveltuu mainiosti koti- ja julkitilakalusteeksi vaikkapa oleskelutilaan tai neuvotteluhuoneen tuoliksi. Tuolin istumamukavuus on omaa luokkaansa. Jokainen Mandariini valmistetaan tilauksesta asiakkaan toivomalla verhoilumateriaalilla. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi ylelliset Kvadratin villakankaat ja lukuisat muut kankaat ja nahkat.

Tee vastuullinen teko, osta suomalaista työtä!* Vaaditut kentät

2 470,00 €

Yksityiskohdat

Mitat 76 x 70 x 73 / 42cm.

Lisätietoa

Lisätiedot Numeroitu Mandariini-tuoli nyt valikoiduilla kankailla etuhintaan 1990€! Tervetuloa myymälään tutustumaan kangasmalleihin tai valitse mieleinen Kvadratin Hallingdal, Tonus tai Tonica -kangas alla olevista värikartoista ja kirjoita se lisätietokenttään tilatessasi. Carl-Gustaf Hiort af Ornäs suunnitteli tuolin vuonna 1960. Hän sai aikanaan idean Mandariini-tuoliin vanhoista vossikkakärryistä ja kerrotaan, että hän olisi muotoillut ensimmäisiä hahmotelmia paperista origamityyliin oman keittiön pöytänsä ääressä. Hiort af Ornäs oli työssään tinkimätön. Kuten kaikkien tuoliensa, myös Mandariinin suunnitteluprosessi oli pitkä. Hän valmisti siitä paperi-, kipsi- ja savimalleja ennen kuin tuolin tuotanto alkoi. Mandariini-tuolissa esteettisesti kaartuva kuppi-istuin yhdistyy pyörivään jalopuuvuorattuun teräsjalkaan antaen tuolille futuristisen kauniin ilmeen. Mandariini-tuoli soveltuu mainiosti koti- ja julkitilakalusteeksi vaikkapa oleskelutilaan tai neuvotteluhuoneen tuoliksi. Tuolin istumamukavuus on omaa luokkaansa. Jokainen Mandariini valmistetaan tilauksesta asiakkaan toivomalla verhoilumateriaalilla. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi ylelliset Kvadratin villakankaat ja lukuisat muut kankaat ja nahkat. Tee vastuullinen teko, osta suomalaista työtä!
Tuotenumero 108026-1

Ornäs

Ornäs

Carl-Gustaf ”Nalle” Hiort af Ornäs (1911-1996) oli suomalainen huonekalumuotoilija, joka johti omaa huonekalutehdasta, Puunveistoa, Helsingin Lauttasaaressa 1940-luvulta aina 1970-luvulle saakka. Hiort af Ornäs uskoi tanskalaistyyliseen, käsityövaltaiseen laatuvalmistukseen. Muotoilijana hän oli aikaansa edellä kehitellessään näyttäviä, veistoksellisesti taivutettuja vanerikalusteita. Hiort af Ornäs ei ollut huonekalutehtailija, joka tavoitteli taloudellisia pikavoittoja vaan idealisti, joka halusi kehittää kalusteiden valmistusta. 1950-luvulla Hiort af Ornäsin sanottiin olevan suunnittelija, joka pakotti huonekaluillaan muut suomalaiset kalustetehtaat nostamaan tuotteidensa laatua. Kalusteiden korkea laatu ja aikaansa edellä oleva muotoilu loivat suuren kansainvälisen kysynnän kalusteille jo 50-luvulla. Maailmalla hänen tuotteitaan nähtiin Milanon triennalessa sekä Ruotsin parhaimpiin kuuluneissa designmyymälöissä. Fasetti hankki Ornäs kalusteiden oikeudet ja aloitti vuonna 2016 laatukalusteiden muotoilijana tunnetun Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin huonekalujen tuotannon jälleen.