×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

PBJ Stick kirjoituspöytä

899,00 €

Lyhyt kuvaus

Stick on pienehkö ja kätevä kirjoituspöytä, jonka yksinkertainen muotoilu hivelee silmää. Pöydän voi sijoittaa seinän viereen tai keskelle huonetta. Oikeanpuoleinen laatikko on normaali vetolaatikko, jonka laatikon voi ottaa poiskin ja vasemmalla puolella olevan laatikon kansi nousee ylös kätkien alleen reiän johtoja varten. Kätevää ja kaunista tanskalaista muotoilua.
TAI

Yksityiskohdat

Keveä kirjoituspöytä petsattua tammea, musta linoleumikansi.

Lisätietoa

Lisätiedot Stick on pienehkö ja kätevä kirjoituspöytä, jonka yksinkertainen muotoilu hivelee silmää. Pöydän voi sijoittaa seinän viereen tai keskelle huonetta. Oikeanpuoleinen laatikko on normaali vetolaatikko, jonka laatikon voi ottaa poiskin ja vasemmalla puolella olevan laatikon kansi nousee ylös kätkien alleen reiän johtoja varten. Kätevää ja kaunista tanskalaista muotoilua.
Tuotenumero PBJ-708136
Mitat 136 x 60 x 73
Materiaali Tammi
Väri Musta

PBJ Design House

PBJ Design House

PBJ Design House on vuonna 1968 perustettu tanskalainen yritys, jonka huonekaluissa näkyvät skandinaavinen muotoiluperinne ja pelkistetyn kauniit linjat. Näissä kalusteissa yhdistyvät laatu, design ja käsityötaito. Tuotteet valmistetaan PBJ:n omalla tehtaalla. Nyt PBJ Design Housen innovatiiviset huonekalut on saatavilla Fasetista. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan valikoimaamme Hollolan myymäläämme!