×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Pedro sohva

3 590,00 €

Lyhyt kuvaus

Pedro-sohva on 1950-luvun klassikko, jossa veistoksellinen jalkarakenne yhdistyy istuinosan pehmeään muotokieleen. Verhoiltu sohva toimii myös kauniisti ryhmässä Pedro-sarjan nojatuolien kanssa.

Hiort af Ornäs suunnitteli Pedro-sarjan huonekalut 1950-luvun alussa joka kodin huonekaluiksi. Siro, mittasuhteiltaan tasapainoinen sohva istuu kauniisti erityylisiin sisustuksiin julkitiloista pieniin ja suuriin koteihin.

Saatavana mahonki-, pähkinä-, koivu-, tai tammijaloilla sekä useilla verhoiluvaihtoehdoilla.

Ornäs huonekaluihin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoiluvaihtoehtoja.

Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.

Toimitusaika 4-6 viikkoa.

* Vaaditut kentät

3 590,00 €

Yksityiskohdat

Mitat: 140 x 70 x 75cm. Hinta alkaen 3590 euroa.

Lisätietoa

Lisätiedot Pedro-sohva on 1950-luvun klassikko, jossa veistoksellinen jalkarakenne yhdistyy istuinosan pehmeään muotokieleen. Verhoiltu sohva toimii myös kauniisti ryhmässä Pedro-sarjan nojatuolien kanssa. Hiort af Ornäs suunnitteli Pedro-sarjan huonekalut 1950-luvun alussa joka kodin huonekaluiksi. Siro, mittasuhteiltaan tasapainoinen sohva istuu kauniisti erityylisiin sisustuksiin julkitiloista pieniin ja suuriin koteihin. Saatavana mahonki-, pähkinä-, koivu-, tai tammijaloilla sekä useilla verhoiluvaihtoehdoilla. Ornäs huonekaluihin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoiluvaihtoehtoja. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa. Toimitusaika 4-6 viikkoa.
Tuotenumero 107165-1

Ornäs

Ornäs

Ornäs Oy on suomalainen designyritys, joka syntyi halusta jatkaa Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin (1911–1996) vaikuttavaa ja uraauurtavaa elämäntyötä skandinaavisen muotoilun parissa. Tahdomme pitää huolta tästä perinnöstä. Tarinamme alkaa vuodesta 1945, jolloin Hiort af Ornäs perusti Helsingin Lauttasaareen puusepäntehtaan voidakseen toimia saumattomassa yhteistyössä puuseppien kanssa. Vuodesta 2016 lähtien veljekset Janne ja Samuli Ylönen ovat perheineen vaalineet Hiort af Ornäsin aloittamaa työtä edistämällä suomalaista ja skandinaavista muotoiluperinnettä. Jatkamme Ornäsissä Hiort af Ornäsin viitoittamalla tiellä ja kuljemme omaa polkuamme pintatrendeistä välittämättä. Hänen laillaan uskomme laatuun, taiteellisesti kunnianhimoiseen muotoiluun, kauneuteen ja käsityöhön sekä yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Mielestämme juuri nämä arvot tekevät huonekaluista ajattomia klassikoita, jotka puhuttelevat vuosikymmenestä toiseen ja lunastavat paikkansa erityylisissä sisustuksissa yhä uudestaan. Mallistomme ydin rakentuu Hiort af Ornäsin suunnittelemista design-klassikoista. Julkaisemme Hiort af Ornäsin suunnittelemia huonekaluja uudelleen harkiten ja täydennämme mallistoamme vähitellen. Myös uusissa tuotteissamme haluamme pysyä uskollisina suunnittelijan designfilosofialle. Oma verstaamme Suomessa on se paikka, jossa vaalimamme ainutlaatuinen muotoiluperintö herää henkiin, puuseppiemme valmistama, kauniisti viimeistelty huonekalu kerrallaan. Niistä jokainen tehdään tätä päivää ja huomista varten.