×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Rialto nojatuoli

3 690,00 €

Lyhyt kuvaus

Rialto nojatuoli on sisustuksen katseenvangitsija ja jalokivi, jonka istumamukavuus on omaa luokkaansa. Kun kosketat ja kuljetat kättäsi Rialton viimeistellyissä puuosissa voit aistia sen kaarevien muotojen hienouden. Jokainen Rialto valmistetaan alusta alkaen käsityönä Fasetissa, Hollolassa.

Carl-Gustaf Hiort af Ornäs suunnitteli Rialto nojatuolin jo vuonna 1957, mutta ensimmäisen kerran se oli varsinaisesti esillä Milanon Triennalessa vuonna 1958.

Nyt Fasetti on aloittanut Rialton tuotannon uudestaan.

Puuosat ovat joko tammea tai mahonkia. Istuinosaan on saatavilla laadukas kangas- tai nahkaverhoilu. Tuolin pohjassa ovat perinteiset satulavyöt. Lumoavan kaunis selkäosa muodostuu 34:stä satulanahkanyöristä. Vaihtoehtoisesti selkäosan saa pellavakankaalla.

Alusta loppuun asti Rialto on suuri käsityön taidonnäyte.

* Vaaditut kentät

3 690,00 €

Yksityiskohdat

Leveys 65cm, syvyys 71cm, korkeus 76cm.

Lisätietoa

Lisätiedot Rialto nojatuoli on sisustuksen katseenvangitsija ja jalokivi, jonka istumamukavuus on omaa luokkaansa. Kun kosketat ja kuljetat kättäsi Rialton viimeistellyissä puuosissa voit aistia sen kaarevien muotojen hienouden. Jokainen Rialto valmistetaan alusta alkaen käsityönä Fasetissa, Hollolassa. Carl-Gustaf Hiort af Ornäs suunnitteli Rialto nojatuolin jo vuonna 1957, mutta ensimmäisen kerran se oli varsinaisesti esillä Milanon Triennalessa vuonna 1958. Nyt Fasetti on aloittanut Rialton tuotannon uudestaan. Puuosat ovat joko tammea tai mahonkia. Istuinosaan on saatavilla laadukas kangas- tai nahkaverhoilu. Tuolin pohjassa ovat perinteiset satulavyöt. Lumoavan kaunis selkäosa muodostuu 34:stä satulanahkanyöristä. Vaihtoehtoisesti selkäosan saa pellavakankaalla. Alusta loppuun asti Rialto on suuri käsityön taidonnäyte.
Tuotenumero 108283
Mitat Leveys 65cm, syvyys 71cm, korkeus 76cm.
Materiaali tammi

Ornäs

Ornäs

Carl-Gustaf ”Nalle” Hiort af Ornäs (1911-1996) oli suomalainen huonekalumuotoilija, joka johti omaa huonekalutehdasta, Puunveistoa, Helsingin Lauttasaaressa 1940-luvulta aina 1970-luvulle saakka. Hiort af Ornäs uskoi tanskalaistyyliseen, käsityövaltaiseen laatuvalmistukseen. Muotoilijana hän oli aikaansa edellä kehitellessään näyttäviä, veistoksellisesti taivutettuja vanerikalusteita. Hiort af Ornäs ei ollut huonekalutehtailija, joka tavoitteli taloudellisia pikavoittoja vaan idealisti, joka halusi kehittää kalusteiden valmistusta. 1950-luvulla Hiort af Ornäsin sanottiin olevan suunnittelija, joka pakotti huonekaluillaan muut suomalaiset kalustetehtaat nostamaan tuotteidensa laatua. Kalusteiden korkea laatu ja aikaansa edellä oleva muotoilu loivat suuren kansainvälisen kysynnän kalusteille jo 50-luvulla. Maailmalla hänen tuotteitaan nähtiin Milanon triennalessa sekä Ruotsin parhaimpiin kuuluneissa designmyymälöissä. Fasetti hankki Ornäs kalusteiden oikeudet ja aloitti vuonna 2016 laatukalusteiden muotoilijana tunnetun Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin huonekalujen tuotannon jälleen.