Siesta lepotuoli, design by Carl-Gustaf Hiort af Ornäs - tilaustuote, hinta alk.

Uusi Siesta -lepotuoli by Carl-Gustaf Hiort af Ornäs. Siesta-tuolit valmistetaan Fasetin verstailla Suomessa.

Siesta on Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin vuonna 1952 suunnittelema lepotuoli. Hiort af Ornäs (1911-1996) oli suomalainen muotoilija, jonka suunnittelemat kalustemallit antoivat omintakeisella muotoilullaan ja tinkimättömällä laadullaan vaikutteita koko suomalaiseen huonekalutuotantoon.

Elegantti Siesta-tuoli on muotoilijan tunnetuimpia tuotteita ja valmistustekniikaltaan yksi malliston haastavimpia. Tuolin runko on toteutettu yhdestä muotoontaivutetusta vanerista. Tuolin jalustan keveys, näyttävyys ja kestävyys on luotu massiivipuurakenteella. Tunnusomaista Siestalle on myös pitkä, koko tuolin rakenteen jatkuva takajalka, joka tehdään yhdestä kappaleesta.

Fasetin lähtökohtana Hiort af Ornäsin huonekalujen uustuotannossa on vanhojen mallien, suunnitelmien ja työmenetelmien kunnioittaminen. Hiort af Ornäsin henki syntyy harkituista muodoista, laadukkaista materiaaleista ja huolellisesta viimeistelystä.

Tuolin mitat: lev. 70cm, syv. 80cm, kork. 103cm.

Saatavilla Kvadratin kankailla sekä Sørensenin nahkoilla. Puuvaihtoehdot koivu, tammi ja mahonki. Hinta alkaen 3390€. Kysy rohkeasti myös muita verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja, on mahdollista tilata juuri Sinulle räätälöity Siesta-tuoli!

Siesta lepotuoli on läpäissyt julkitilakäyttöön tarkoitettujen istuinkalusteiden vaativamman L2 luokan testin moitteitta. Testausluokitus EN16139 L2 kertoo tuolin kestävyydestä ja turvallisuudesta. Vaativamman L2 testin läpäisseitä tuoleja voidaan käyttää hyvin kovaa kulutusta, kestävyyttä ja turvallisuutta edellyttävissä tiloissa, kuten lentokentillä, ravintoloissa, hotelleissa, sairaaloissa ja muissa julkisissa tiloissa.

Verkkokaupan hinta on alkaen hinta Nemi Melange ja Trevi -kankailla verhoiltuna. Katso muiden vaihtoehtojen hinnat alta hinnastosta (kuva).

Eri verhoiluvaihtoehtoja on tulossa lisää verkkokauppaan! Sitä ennen, älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä / tilata info (@) fasetti.fi . Autamme mielellämme!
Toimitusaika noin 4 viikkoa tilauksesta.

Tuotenumero 107015-1

3 490,00 €

alk. 203,30 €/kk

* Vaaditut kentät

3 490,00 €