×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

TND jatkettava ruokapöytä Salon 220 x 100cm, tammea

3 590,00 €

Lyhyt kuvaus

Asger Soelberg on suunnitellut Salon ruokapöydät. Salon jatkettava ruokapöytä on kaunis, monikäyttöinen ja kestävä. True North Designs pöydät sopivat käytettäväksi kaikkien True North Designs tuolien kanssa. Pöydän pelkistetty muotokieli ja massiivitammi antavat sille ajattoman ja ylellisen ilmeen.

Runko on umpitammea.
Kannen materiaalina on 25mm paksu, öljytty massiivitammi. Tammikansi on saatavilla myös saippuakäsitellyn värisenä tai savutammen värisenä.


Pöydän koko on 220 x 100cm ja jatkolevyillä sen pituus on 320cm ja sen äärelle mahtuu mukavasti 12 henkeä. Jatkolevyt (myynnissä erikseen) voivat olla samaa materiaalia kuin pöytä tai vaihtoehtoisesti mustaa mattalakattua mdf:ää, josta saa eläväisen kontrastin massivitammen rinnalle.

True North Designs Salon pöydät ovat läpäisseet huonekalujen testauslaboratoriossa testit EN 16139 ja EN1022:2005 ja ne soveltuvat siten julkitilakalusteiksi.

True North Designs huonekalut ovat saatavilla Suomessa vain Fasetista.
TAI

Yksityiskohdat

Malli nähtävillä Hollolan myymälässä.

Lisätietoa

Lisätiedot Asger Soelberg on suunnitellut Salon ruokapöydät. Salon jatkettava ruokapöytä on kaunis, monikäyttöinen ja kestävä. True North Designs pöydät sopivat käytettäväksi kaikkien True North Designs tuolien kanssa. Pöydän pelkistetty muotokieli ja massiivitammi antavat sille ajattoman ja ylellisen ilmeen. Runko on umpitammea. Kannen materiaalina on 25mm paksu, öljytty massiivitammi. Tammikansi on saatavilla myös saippuakäsitellyn värisenä tai savutammen värisenä. Pöydän koko on 220 x 100cm ja jatkolevyillä sen pituus on 320cm ja sen äärelle mahtuu mukavasti 12 henkeä. Jatkolevyt (myynnissä erikseen) voivat olla samaa materiaalia kuin pöytä tai vaihtoehtoisesti mustaa mattalakattua mdf:ää, josta saa eläväisen kontrastin massivitammen rinnalle. True North Designs Salon pöydät ovat läpäisseet huonekalujen testauslaboratoriossa testit EN 16139 ja EN1022:2005 ja ne soveltuvat siten julkitilakalusteiksi. True North Designs huonekalut ovat saatavilla Suomessa vain Fasetista.
Tuotenumero 107999
Mitat 220 x 100 cm
Materiaali massiivitammi
Väri luonnollinen tammi

True North Designs

True North Designs

True North Designsin huonekalut perustuvat skandinaaviseen designiin ja käsityöperinteisiin. True North Designs huonekalut soveltuvat koteihin ja julkisiin tiloihin. True North Designsia ajaa eteenpäin intohimo on kauniiseen, toimivaan muotoiluun ja hyvään käsityötaitoon.