×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

TND Pandora tuoli, öljytty tammi

465,00 €

Lyhyt kuvaus

True North Designsin Pandora tuolin on suunnitellut Carsten Buhl. Pandora tuoli on pelkistetty, vankkarakenteinen ja yllättävän miellyttävä puutuoli.
Luonnollinen tammen puunsyykuviointi tekee selkänojasta eloisan näköisen.Kaunislinjainen, kaareva istuin ja selkänoja antavat tuolille tasapainoisen ilmeen. Pandora tuoli palvelee niin ruokapöydän tuolina kuin julkisissa tiloissakin.

Runko on massiivitammea ja istuimet ja selkänojat laminoitua tammea.

Pandora tuolia saa myös verhoiltuna, joko pelkällä istuinverhoilulla tai istuin- ja selkäverhoilulla.

True North Designs huonekalut ovat läpäisseet huonekalujen testauslaboratoriossa testit EN 16139 ja EN1022:2005 ja sopivat julkitilakalusteiksi.
TAI

Yksityiskohdat

Mallit nähtävillä Hollolan myymälässä.

Lisätietoa

Lisätiedot True North Designsin Pandora tuolin on suunnitellut Carsten Buhl. Pandora tuoli on pelkistetty, vankkarakenteinen ja yllättävän miellyttävä puutuoli. Luonnollinen tammen puunsyykuviointi tekee selkänojasta eloisan näköisen.Kaunislinjainen, kaareva istuin ja selkänoja antavat tuolille tasapainoisen ilmeen. Pandora tuoli palvelee niin ruokapöydän tuolina kuin julkisissa tiloissakin. Runko on massiivitammea ja istuimet ja selkänojat laminoitua tammea. Pandora tuolia saa myös verhoiltuna, joko pelkällä istuinverhoilulla tai istuin- ja selkäverhoilulla. True North Designs huonekalut ovat läpäisseet huonekalujen testauslaboratoriossa testit EN 16139 ja EN1022:2005 ja sopivat julkitilakalusteiksi.
Tuotenumero 108011
Mitat Lev. 46,4cm syv. 53,9cm, kork. 44,5 / 79cm.
Materiaali tammi
Väri öljytty tammi

True North Designs

True North Designs

True North Designsin huonekalut perustuvat skandinaaviseen designiin ja käsityöperinteisiin. True North Designs huonekalut soveltuvat koteihin ja julkisiin tiloihin. True North Designsia ajaa eteenpäin intohimo on kauniiseen, toimivaan muotoiluun ja hyvään käsityötaitoon.