×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

TND Salon pyöreä pöytä

1 320,00 €

Lyhyt kuvaus

Asger Soelberg on suunnitellut True North Designs Salon ruokapöydät. Salon pöytä on kaunis, monikäyttöinen ja kestävä. True North Designs pöydät sopivat käytettäväksi kaikkien True North Designs tuolien kanssa. Pöydän pelkistetty muotokieli ja massiivitammi antavat sille ajattoman ja ylellisen ilmeen.

Runko on umpitammea. Kannen materiaalina on joko valkoinen korkeapainelaminaatti, musta linoleumi tai tammi, eli pöydän saa halutessaan täysin umpitammisena.

True North Designs Salon pöydät ovat läpäisseet huonekalujen testauslaboratoriossa testit EN 16139 ja EN1022:2005 ja ne soveltuvat siten julkitilakalusteiksi.
TAI

Yksityiskohdat

Mallit nähtävillä Hollolan myymälässä.

Lisätietoa

Lisätiedot Asger Soelberg on suunnitellut True North Designs Salon ruokapöydät. Salon pöytä on kaunis, monikäyttöinen ja kestävä. True North Designs pöydät sopivat käytettäväksi kaikkien True North Designs tuolien kanssa. Pöydän pelkistetty muotokieli ja massiivitammi antavat sille ajattoman ja ylellisen ilmeen. Runko on umpitammea. Kannen materiaalina on joko valkoinen korkeapainelaminaatti, musta linoleumi tai tammi, eli pöydän saa halutessaan täysin umpitammisena. True North Designs Salon pöydät ovat läpäisseet huonekalujen testauslaboratoriossa testit EN 16139 ja EN1022:2005 ja ne soveltuvat siten julkitilakalusteiksi.
Tuotenumero 108010
Mitat halk. 120cm, kork. 74cm
Materiaali tammi/laminaatti
Väri tammi, valkoinen korkeapainelaminaatti

True North Designs

True North Designs

True North Designsin huonekalut perustuvat skandinaaviseen designiin ja käsityöperinteisiin. True North Designs huonekalut soveltuvat koteihin ja julkisiin tiloihin. True North Designsia ajaa eteenpäin intohimo on kauniiseen, toimivaan muotoiluun ja hyvään käsityötaitoon.