×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Ornäs

Ornäs Oy on suomalainen designyritys, joka syntyi halusta jatkaa Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin (1911–1996) vaikuttavaa ja uraauurtavaa elämäntyötä skandinaavisen muotoilun parissa. Tahdomme pitää huolta tästä perinnöstä. Tarinamme alkaa vuodesta 1945, jolloin Hiort af Ornäs perusti Helsingin Lauttasaareen puusepäntehtaan voidakseen toimia saumattomassa yhteistyössä puuseppien kanssa. Vuodesta 2016 lähtien veljekset Janne ja Samuli Ylönen ovat perheineen vaalineet Hiort af Ornäsin aloittamaa työtä edistämällä suomalaista ja skandinaavista muotoiluperinnettä. Jatkamme Ornäsissä Hiort af Ornäsin viitoittamalla tiellä ja kuljemme omaa polkuamme pintatrendeistä välittämättä. Hänen laillaan uskomme laatuun, taiteellisesti kunnianhimoiseen muotoiluun, kauneuteen ja käsityöhön sekä yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Mielestämme juuri nämä arvot tekevät huonekaluista ajattomia klassikoita, jotka puhuttelevat vuosikymmenestä toiseen ja lunastavat paikkansa erityylisissä sisustuksissa yhä uudestaan. Mallistomme ydin rakentuu Hiort af Ornäsin suunnittelemista design-klassikoista. Julkaisemme Hiort af Ornäsin suunnittelemia huonekaluja uudelleen harkiten ja täydennämme mallistoamme vähitellen. Myös uusissa tuotteissamme haluamme pysyä uskollisina suunnittelijan designfilosofialle. Oma verstaamme Suomessa on se paikka, jossa vaalimamme ainutlaatuinen muotoiluperintö herää henkiin, puuseppiemme valmistama, kauniisti viimeistelty huonekalu kerrallaan. Niistä jokainen tehdään tätä päivää ja huomista varten.

Items 1-10 of 38

sivua kohden

Ruudukko Lista

Aseta laskeva suunta
 1. Muotojen Mestari kirja

  Muotojen Mestari kirja

  Vaikkapa lahjaksi designin ystävälle! Kirja on saanut Suomen Kirjataiteen Komitean myöntämän Kirjataiteen Kaunis Kirja -palkinnon vuonna 2017. Anna-Kaisa Huusko & Johannes Wilenius: Hiort af Ornäs, Muotojen Mestari. Kirja Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin tuotannosta. Kirja esittelee Hiort af Ornäsin elämäntyötä ja siinä on hänen suunnittelemiensa huonekalujen tunnistusopas. 182 sivua.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  Special Price 35,00 €

  Normaali hinta: 49,00 €

 2. Rahi Ornäs kalusteille - tilaustuote

  Rahi Ornäs kalusteille - tilaustuote

  Siesta-tuolin pariksi Fasetti on suunnitellut jalkarahin Hiort af Ornäsin kalusteiden henkeen. Rahin muotoilulla Fasetti on halunnut kunnioittaa Hiort af Ornäsin kalusteiden eleganttia muotokieltä. Siro rahi soveltuu erinomaisesti Siesta –lepotuolin ja Pedro –nojatuolien pariksi ja viimeistelee levollisen istuinasennon. Lukuisia eri verhoiluvaihtoehtoja valittavana, verkkokaupassa on vain muutamia esimerkkejä. Kaikki mallit ovat nähtävillä myymälöissä.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  795,00 €
 3. Alto Pedro - tilaustuote hinta alk.

  Alto Pedro - tilaustuote hinta alk.

  Alto Pedro tuolin 1950-lukulainen muotokieli huokuu ajatonta eleganssia ja pehmeää funktionaalisuutta. Hiort af Ornäs suunnitteli Pedro-sarjan huonekalut 1950-luvun alussa joka kodin huonekaluiksi. Muotoilussaan suunnittelija pyrki samanaikaisesti ajankohtaisuuteen ja ajattomuuteen. Kaunislinjainen ja mittasuhteiltaan tasapainoinen Alto Pedro-nojatuoli istuu luontevasti monen tyylisiin sisustuksiin julkitiloista koteihin. Saatavana mahonki-, pähkinä-, koivu-, tai tammijaloilla sekä useilla verhoiluvaihtoehdoilla. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa. Toimitusaika noin 4-6 viikkoa
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  3 080,00 €
 4. Pedro sohva

  Pedro sohva

  Pedro-sohva on 1950-luvun klassikko, jossa veistoksellinen jalkarakenne yhdistyy istuinosan pehmeään muotokieleen. Verhoiltu sohva toimii myös kauniisti ryhmässä Pedro-sarjan nojatuolien kanssa. Hiort af Ornäs suunnitteli Pedro-sarjan huonekalut 1950-luvun alussa joka kodin huonekaluiksi. Siro, mittasuhteiltaan tasapainoinen sohva istuu kauniisti erityylisiin sisustuksiin julkitiloista pieniin ja suuriin koteihin. Saatavana mahonki-, pähkinä-, koivu-, tai tammijaloilla sekä useilla verhoiluvaihtoehdoilla. Ornäs huonekaluihin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoiluvaihtoehtoja. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa. Toimitusaika 4-6 viikkoa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  3 590,00 €
 5. Lehti tuoli, Kvadrat Tonica kangas

  Lehti tuoli, Kvadrat Tonica kangas

  Lehti tuoli yhdistää verhoillun istuinosan sekä kepeät metalliputkijalat. Tuoli on muodoiltaan virtaviivaisen moderni, vaikka se on suunniteltu jo vuonna 1956. Lehti-tuoli on siro nojatuoli pieneen tilaan. Vain tämä yksi mallikappale tähän hintaan, nähtävillä Hollolan myymälässä.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  Special Price 1 190,00 €

  Normaali hinta: 1 830,00 €

 6. Capri sohvapöytä

  Capri sohvapöytä

  Capri-pöytä on geometrisen minimalistinen. Pöytä rakentuu suorakaiteen muodoista ja siitä on riisuttu pois kaikki epäolennainen. Capri-pöytä sopii luontevasti moneen käyttötarkoitukseen sohvapöydästä tasoksi ja sivupöydäksi. Hiort af Ornäs suunnitteli Capri-pöydän 1960-luvulla. Suunnittelija uskoi käsityötaitoon, laatuun ja yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Puun syvä kunnioittaminen oli hänelle luovuttamaton periaate. Capri-pöydän geometrisen pelkistetty muotokieli nostaakin materiaalin pääosaan. Kuten kaikki Ornäs-huonekalut, Capri-pöytä valmistetaan käsityönä Suomessa omalla verstaallamme Hollolassa. Uskomme Ornäsissä yksilölliseen muotoiluun ja siksi kaikkia puurunkoisia kalusteitamme saa useassa eri puulajissa: pähkinä-, mahonki-, tammi-, ja koivurungolla. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 390,00 €
 7. Studio sohvapöytä

  Studio sohvapöytä

  Studio-sohvapöydän minimalistisen linjakkaassa muotoilussa materiaali nousee pääosaan. Puuseppiemme kauniisti viimeistelemä, massiivipuurunkoinen pöytä löytää luontevasti paikkansa monen tyylisistä sisustuksista kodeista julkitiloihin. Yksinkertaisen kaunis, kestävä ja vakaa pöytä on monikäyttöinen. Sohvapöydän lisäksi se sopii sivupöydäksi, tv-tasoksi tai vaikkapa kukkapöydäksi ikkunan eteen. Massiivipuurunkoinen pöytä kestää aikaa ja patinoituu kauniisti. Hiort af Ornäsin 1960-luvulla suunnitteleman Studio-pöydän ilme muuttuu valitun puulajin ja pintakäsittelyn mukaan. Tumman mahongin ja pähkinän lisäksi pöytää saa skandinaavisen vaalealla koivu-, ja tammirungolla. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 060,00 €
 8. Kolmiojalka taso

  Kolmiojalka taso

  Kolmiojalka-taso kuuluu Hiort af Ornäsin suunnittelemaan Kolmiojalka-sarjaan, jonka tunnuselementti on kolmion mallinen jalkarakenne. Kauniisti viimeistellyt yksityiskohdat tekevät selkeälinjaisesta tasosta kiinnostavan klassikon. Suunnittelija tavoitteli useissa tuotteissaan monikäyttöisyyttä. Skandinaavisen linjakas taso toimiikin yhtä lailla sohvapöytänä, tv-tasona, kukkapöytänä kuin matalana penkkinäkin. Kolmiojalka-tasoa saa neljässä eri puulajissa: koivu-, tammi-, mahonki-, tai pähkinäpuurungolla. Valittu puulaji määrittää huonekalun lopullisen tyylin ja ilmeen. Siten se mukautuu luontevasti erityylisiin sisustuksiin yksityiskodeista julkitiloihin. Kolmiojalka -tasoa valmistetaan neljää eri pituutta (130, 150, 180 ja 205cm) kahta eri korkeutta, joko mustalla tai tammen värisellä jalalla. Valitsemalla mieleisen pituuden, värin ja korkeuden saat juuri sinulle räätälöidyn, sopivan Kolmiojalka –tason. Mitat: syv. 50 x pit. 130/150/180/205, kork. 38cm tai 44cm. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 255,00 €
 9. Ornäs Style 20R - tammi

  Ornäs Style 20R - tammi

  OS-20R ROUND on siro pikkupöytä, joka sopii yhtä lailla sohvapöydäksi, sivupöydäksi kuin yöpöydäksi. Ornäs Design Studion suunnittelemaan OS-tuoteperheeseen kuuluu neljä massiivipuurunkoista pikkupöytää, jotka toimivat hyvin myös ryhmässä. Uskomme yksilölliseen muotoiluun ja siksi kaikkia puurunkoisia kalusteitamme saa useassa eri puulajissa: pähkinä-, mahonki-, tammi-, ja koivurungolla. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan käsityönä Suomessa omalla verstaallamme Hollolassa. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  780,00 €
 10. OS-20S - tammi

  OS-20S - tammi

  Siro pikkupöytä OS-20S SQUARE sopii yhtä lailla sohvapöydäksi, sivupöydäksi kuin yöpöydäksi. Ornäs Design Studion suunnittelemaan OS-tuoteperheeseen kuuluu neljä massiivipuurunkoista pikkupöytää, jotka toimivat hyvin myös yhdessä. Uskomme yksilölliseen muotoiluun ja siksi kaikkia puurunkoisia kalusteitamme saa useassa eri puulajissa: pähkinä-, mahonki-, tammi-, ja koivurungolla. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  780,00 €
 11. OS-30 sohvapöytä

  OS-30 sohvapöytä

  Ornäs Design Studion suunnittelema siro ja monikäyttöinen pikkupöytä sopii yhtä lailla sohvan eteen kuin sivupöydäksi. OS-tuoteperheeseen kuuluu neljä puurunkoista pikkupöytää, jotka toimivat hyvin myös ryhmässä. Uskomme yksilölliseen muotoiluun ja siksi kaikkia puurunkoisia kalusteitamme saa useassa eri puulajissa: pähkinä-, mahonki-, tammi-, ja koivurungolla. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan käsityönä Suomessa omalla verstaallamme Hollolassa. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 085,00 €
 12. OS-40 Organic

  OS-40 Organic

  Ornäs Design Studion suunnittelema siro ja monikäyttöinen pikkupöytä sopii yhtä lailla sohvan eteen kuin sivupöydäksi. OS-tuoteperheeseen kuuluu neljä puurunkoista pikkupöytää, jotka toimivat hyvin myös ryhmässä. Uskomme yksilölliseen muotoiluun ja siksi kaikkia puurunkoisia kalusteitamme saa useassa eri puulajissa: pähkinä-, mahonki-, tammi-, ja koivurungolla. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan käsityönä Suomessa omalla verstaallamme Hollolassa. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 060,00 €
 13. Åre-sohva 3-istuttava, Kvadrat Hallingdal kangas, tammirunko

  Åre-sohva 3-istuttava, Kvadrat Hallingdal kangas, tammirunko

  Åre-sohva on Hiort af Ornäsin vuonna 1958 suunnittelema elegantti ja ajaton daybedtyyppinen sohva, jota valmistetaan kahden ja kolmen istuttavana. Åre-sohvan on skandinaavisen modernin henkinen ja soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  3 280,00 €
 14. Pedro lepotuoli

  Pedro lepotuoli

  Pedro-nojatuolissa veistoksellinen jalkarakenne yhdistyy istuinosan pehmeän kaarevaan muotokieleen. Mittakaavaltaan siro nojatuoli toimii kauniisti myös ryhmässä Pedro-sarjan muiden nojatuolien ja sohvan kanssa. Tuolin 1950-lukulainen muotokieli huokuu ajatonta eleganssia ja pehmeää funktionaalisuutta. Hiort af Ornäs suunnitteli Pedro-sarjan huonekalut 1950-luvun alussa joka kodin huonekaluiksi. Muotoilussaan suunnittelija pyrki samanaikaisesti ajankohtaisuuteen ja ajattomuuteen. Kaunislinjainen ja mittasuhteiltaan tasapainoinen Pedro-nojatuoli istuu luontevasti monen tyylisiin sisustuksiin julkitiloista koteihin. Saatavana mahonki-, pähkinä-, koivu-, tai tammijaloilla sekä useilla verhoiluvaihtoehdoilla. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa. Toimitusaika noin 4-6 viikkoa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 730,00 €
 15. Grand Pedro nojatuoli

  Grand Pedro nojatuoli

  Grand Pedro on korkeampi nojatuolimalli, joka sopii oivallisesti myös ruokapöydän päätytuoliksi. Verhoiltu nojatuoli toimii kauniisti myös ryhmässä Pedro-sarjan muiden nojatuolien ja sohvan kanssa. Nojatuolin muotokieli huokuu ajatonta eleganssia ja pehmeää funktionaalisuutta. Hiort af Ornäs suunnitteli Pedro-sarjan huonekalut 1950-luvun alussa joka kodin huonekaluiksi. Muotoilussaan suunnittelija pyrki samanaikaisesti ajankohtaisuuteen ja ajattomuuteen.Mittasuhteiltaan tasapainoinen Grand Pedro -nojatuoli löytää luontevasti paikkansa erityylisissä 2000-luvun sisustuksissa.

  Saatavana mahonki-, pähkinä-, koivu-, tai tammijaloilla sekä useilla verhoiluvaihtoehdoilla. Tällä sivulla on vain muutama vaihtoehto verhoilukankaista. Tuoli on saatavilla useilla eri kankailla, mm. Kvadratin, Nevotexin ja Lauritzonin kankailla ja useilla eri nahkoilla, katso lisää tästä.

  Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.

  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 930,00 €
 16. Lehti tuoli

  Lehti tuoli

  Lehti-nojatuoli on saanut inspiraationsa puunlehden muodosta. Hiort af Ornäsin suunnitteleman tuolin virtaviivainen muotoilu oli 1950-luvulla aikaansa edellä. Pehmustettu, kuppimainen istuinosa yhdistyy metalliputkesta valmistettuun jalkarakenteeseen, mikä tekee tuolin ilmeestä kevyen ja tasapainoisen. Siro ja kestävä nojatuoli löytää luontevasti paikkansa kodin eri huoneissa sekä julkitilojen sisutuksissa. Lehti-tuolin ilme muuttuu valitun verhoilun ja metallijalkojen sävyn mukaan. 

  Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.

  Lehti tuolin istuma-asento on useimmille miellyttävä ja alaselkää tukeva.

  Tällä sivulla on vain muutama vaihtoehto verhoilukankaista. Lehti-tuoli on saatavilla useilla eri kankailla, mm. Kvadratin, Nevotexin ja Lauritzonin kankailla ja useilla eri nahkoilla, katso lisää tästä.

  Jalka: taivutettu metalliputkijalka, väri: musta, valkoinen, kupari, messinki, rosteri.

  Toimitusaika noin 4-6 viikkoa

  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 490,00 €
 17. Mandariini tuoli

  Mandariini tuoli

  Mandariini-tuolin tunnistettava muotokieli on samanaikaisesti ajaton ja pehmeän futuristinen. Vuonna 1960 suunnitellussa tuolissa kuppimainen pyörivä istuinosa liittyy jalopuulla vuorattuun teräsjalkaan. Visuaalisesti kiehtova, äärimmäisen mukava ja kestävä tuoli sopii oivallisesti kotiin ja julkitiloihin. Suoralinjainen jalkarakenne tasapainottaa istuinosan kaarevia muotoja.

  Mandariini-tuolin lähtökohtana oli kartionmuoto ja istuinosan linjat tuovat mieleen japanilaiset origamit. Hiort af Ornäs on kertonut, kuinka hän tuolia suunnitellessaan leikki mielessään kartioleikkiä pohtien, miten monin eri tavoin paperista taiteltua kartiota voi leikata. ”Tätä mietin, sillä kartion leikkaaminen sopii hyvin vaneriprässiin”. Mandariini kertookin kuvaavalla tavalla suunnittelijan suhteesta valmistusprosessiin, mikä oli hänelle jatkuva inspiraation lähde.

  Pyörivän nojatuoliklassikon ilme elää valitun puulajin ja pintakäsittelyn sekä verhoilun mukaan. Jalkarakenteen teräsosat saa joko kromattuina tai mustaksi maalattuina. Puuosiin voi puolestaan valita mahonkia, pähkinää, tammea tai koivua.

  Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.

  Ornäs huonekaluihin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja, on mahdollista valmistaa juuri sinulle räätälöity Ornäs huonekalu. 
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 470,00 €
 18. Åre sohva 2-istuttava

  Åre sohva 2-istuttava

  Åre-sohvassa hienostunut estetiikka ja funktionaalisuus kulkevat käsikädessä. Kahdesta osasta rakentuva runko on helppo purkaa ja koota uudelleen. Valittavana on napitetun kiinteän verhoilun lisäksi käytännölliset, pestävät irtopäälliset.

  Hiort af Ornäs lähestyi muotoilua kuin kuvanveistäjä. Hänen suunnittelemansa tuotteet näyttävät kauniilta, katsoipa niitä mistä kulmasta tahansa. Åre-sohvan kauniisti viimeistelty veistoksellinen selkäpuoli suorastaan kutsuu sijoittamaan sen keskelle huonetta.

  Åre-sohvaa saa myös kolmenistuttavana, mahonki-, pähkinä-, koivu-, tai tammirungolla sekä useilla verhoiluvaihtoehdoilla.

  Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.

  Ornäs huonekaluihin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja, on mahdollista valmistaa juuri sinulle räätälöity Ornäs huonekalu. 

   

  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 990,00 €
 19. Åre-sohva 3-istuttava

  Åre-sohva 3-istuttava

  Åre-sohva on Hiort af Ornäsin vuonna 1958 suunnittelema elegantti ja ajaton daybedtyyppinen sohva, jota valmistetaan kahden ja kolmen istuttavana. Åre-sohvan on skandinaavisen modernin henkinen ja soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Pelkistetyn tyylikäs tamminen selkäosa ja kaunis, veistoksellinen jalkaosa mahdollistavat sen sijoittamisen katseenvangitsijaksi myös keskelle huonetta. Hiort af Ornäsin kalusteille tyypilliseen tapaan sohva on kauniin ulkoasun lisäksi miellyttävä istua. Sohva on tilauksesta saatavilla myös vesipestävillä irtopäällisillä (verhoilu ilman napituksia). Jalka- ja selkäosa on tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Åre-sohvaan on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja, on mahdollista valmistaa juuri Sinulle räätälöity Åre-sohva. Jalka / selkä: massiivitammi / viilutettu tammi Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 440,00 €
 20. Kolmiojalka penkki 130cm

  Kolmiojalka penkki 130cm

  Kolmiojalka-penkki kuuluu Hiort af Ornäsin 1950-luvulla suunnittelemaan Kolmiojalka-sarjaan, jonka tunnuselementti on kolmion mallinen jalkarakenne. Hiort af Ornäs uskoi käsityötaitoon, laatuun ja yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Kolmiojalka-penkin yksityiskohdat tekevät siitä kiinnostavan klassikon. Kolmion muotoisten jalkojen varassa lepäävä verhoiltu istuinosa tekee penkistä myös mukavan. Siten se sopii eteispenkin ja sängynpäätypenkin lisäksi hyvin myös ruokapöydän ääreen. Laadukas ja vakaa penkki toimii loistavana lisäistuimena siellä, missä sitä tarvitaan. Penkkiä saa neljässä eri puulajissa: mahonki-, pähkinäpuu-, tammi-, tai koivurungolla. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa. Ornäs huonekaluihin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja, on mahdollista valmistaa juuri sinulle räätälöity Ornäs huonekalu.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 175,00 €
 21. Kolmiojalka penkki 150cm

  Kolmiojalka penkki 150cm

  Kolmiojalka-penkki kuuluu Hiort af Ornäsin 1950-luvulla suunnittelemaan Kolmiojalka-sarjaan, jonka tunnuselementti on kolmion mallinen jalkarakenne. Hiort af Ornäs uskoi käsityötaitoon, laatuun ja yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Kolmiojalka-penkin yksityiskohdat tekevät siitä kiinnostavan klassikon. Kolmion muotoisten jalkojen varassa lepäävä verhoiltu istuinosa tekee penkistä myös mukavan. Siten se sopii eteispenkin ja sängynpäätypenkin lisäksi hyvin myös ruokapöydän ääreen. Laadukas ja vakaa penkki toimii loistavana lisäistuimena siellä, missä sitä tarvitaan. Penkkiä saa neljässä eri puulajissa: mahonki-, pähkinäpuu-, tammi-, tai koivurungolla. Ornäs huonekaluihin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja, on mahdollista valmistaa juuri sinulle räätälöity Ornäs huonekalu.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 225,00 €
 22. Siesta lepotuoli, design by Carl-Gustaf Hiort af Ornäs - tilaustuote, hinta alk.

  Siesta lepotuoli, design by Carl-Gustaf Hiort af Ornäs - tilaustuote, hinta alk.

  Siestan ainutlaatuinen ja tunnistettava muotokieli on tehnyt siitä klassikon, joka ihastuttaa vuosikymmenestä toiseen. Siestaa suunnitellessaan Hiort af Ornäs halusi luoda täydellisen tuolin, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin ja on kuin syli, jossa on ihanaa istua. Tuolissa orgaaninen muoto ja harkittu funktionaalisuus ovat täydellisessä tasapainossa.

   Hiort af Ornäs hioi Siestaa vuosia, ennen kuin se lopulta sai muotonsa vuonna 1952. Lukuisien vahasta muovailtujen ja kipsiin valettujen pienoismallien lisäksi Siestaa edelsi sarja tuolimalleja, joita parantelemalla hän kulki tinkimättömästi kohti täydellisyyttä.

  Kerrotaan, että ennen kuin suunnittelija päästi tuolin markkinoille, hän koeistutti Siestassa puusepänverstaansa työntekijöitä tuntikaupalla lukemassa sekä kutomassa ja tenttasi heitä sitten yksityiskohtaisesti tuolin istuinmukavuudesta. Selkänojan kaaret ja istuinkulma on suunniteltu niin, että tuoli tukee istujaa ihanteellisesti. Samalla Siestan kaarevalinjainen muotokieli ihastuttaa tasapainoisella kauneudellaan.

   Siesta-tuoliin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja, on mahdollista valmistaa juuri Sinulle räätälöity Siesta-tuoli. 

  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  3 630,00 €
 23. Rialto nojatuoli

  Rialto nojatuoli

  Veistoksellinen Rialto on puusepänosaamisen todellinen taidonnäyte. Alun perin vuoden 1957 Milanon triennaaliin suunnitellussa tuolissa linjakas muotokieli yhdistyy viimeisteltyihin yksityiskohtiin.

  Hiort af Ornäs lähestyi muotoilua kuin kuvanveistäjä. Hänen suunnittelemansa huonekalut näyttävät kauniilta, katsoipa niitä mistä kulmasta tahansa. Usein kiinnostavimmat yksityiskohdat löytyvät yllättävistä paikoista. Mitään ei tarvitse piilottaa seinää vasten. Rialto onkin kuin veistos, jonka voi asetella tilaan vapaasti. Tuolin selkeä muotokieli ja hienostuneet detaljit käyvät kiinnostavaa vuoropuhelua keskenään. Selkänojan nahkapunos ja yhdestä kappaleesta veistetyt, kaartuvat takajalat tekevät Rialtosta visuaalisesti ainutlaatuisen.

  Rialto-tuoliin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja, on mahdollista valmistaa juuri Sinulle räätälöity Rialto-tuoli. 

  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  3 690,00 €
 24. Caravelle punosrahi, mahonki

  Caravelle punosrahi, mahonki

  Vuonna 1962 suunnitellun rahin viimeistelty nahkapunospinta antaa sille ylellisen omaleimaisen ilmeen. Rialto tuolin kumppanina Caravelle rahi muodostaa tasapainoisen ja elegantin kokonaisuuden.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 575,00 €
 25. Näyttely vitriini alk.

  Näyttely vitriini alk.

  Vuonna 1955 suunniteltua Näyttely-vitriiniä saa mahonkisena, tammisena ja skandinaavisen vaaleasta koivusta valmistettuna. Siro, pieneenkin tilaan soveltuva Näyttely vitriini tarjoaa elegantit puitteet kauneimmille esineillesi.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 950,00 €
 26. Välipala hylly M koko

  Välipala hylly M koko

  Hiort af Ornäsin tavoite yksilöllisestä muotoilusta tulee oivaltavasti esille Välipala-hyllyssä. 1950-luvun loppupuolella suunniteltu Välipala-hylly on saanut nimensä tason ja hyllyjen väliin aseteltavista välipaloista, jotka jokainen voi asetella mieleisellään tavalla uniikiksi kokonaisuudeksi. Myös hyllyjen määrää sekä kokonaisuuden korkeutta ja leveyttä voi muunnella lähes rajattomasti. Syksyllä 2020 uudelleen julkaistu Välipala-hyllyn ilmava ja ainutlaatuinen muotokieli syntyy tarkkaan harkituista hienostuneista ratkaisuista. Välipalat kapenevat etuosaa kohti, mikä luo kauniin valon ja varjon leikin. Hienovarainen detaljiikka nostaa hyllyyn asetetut kirjat ja lempiesineet kauniisti esille. Käsityönä valmistettua hyllyä on saatavana useaa eri perusleveyttä. Siten se mukautuu yhtä luontevasti avariin ja pieniin tiloihin. Hyllyn voi koota aina uudelleen, se on rajattomasti laajennettavissa ja sen jaottelua voi muuttaa tarpeen mukaan. Kirjahylly sopii kodin eri huoneisiin olohuoneesta lastenhuoneeseen. Se on tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu myös toimistokäyttöön. Hiort af Ornäs suunnitteli Välipalan modernien kotien säilytysratkaisuksi. Siitä tuli paljon enemmän. Hyllyn omaleimainen muotokieli ja hienovarainen viimeistely ovat tehneet siitä klassikon. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa. M-kokoisessa Välipala-hyllyssä on: 2kpl kolmiojalkoja, 1kpl taso, 4 kpl hyllyjä ja Välipala -moduuleja 7x 25cm, 3x 32cm ja 3x 45cm
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 950,00 €
 27. Välipala hylly XS koko

  Välipala hylly XS koko

  Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin 1950-luvulla suunnitteleman Välipala hyllyn innovatiivinen rakenne puhuttelee. Tarina kertoo, että aikanaan Hiort af Ornäs olisi kyseenalaistanut muuttaessaan kirjojen pakkaamisen ja purkamisen järkevyyden ja sen pohjalta luonut hyllyrakenteen, jossa kirjat saadaan laatikoihin ja muuttaessa tai järjesteltäessä otettua hyllystä kirjalaatikot kätevästi pois ja takaisin. Välipala hyllyssä näkyy myös omistajansa yksilöllinen kädenjälki. Hyllyn laatikkomaiset välipalat voi suositukset huomioiden asetella vapaasti haluamiinsa kohtiin. Ilman taustaseinää oleva, ilmava Välipala mukautuu interiööriin ja on kustomoitu säilytysratkaisu esineillesi. XS-kokoisessa Välipala-hyllyssä on: 2kpl kolmiojalkoja, 1kpl taso, 3 kpl hyllyjä ja 6 kpl Välipala -moduuleja (2 x 25cm, 2x 32cm ja 2x 45cm) Jalan ja tason materiaalit ovat koivu, tammi, mahonki tai pähkinä. Hyllyt ja välipalamoduulit ovat valkoisiksi maalattua koivua.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 000,00 €
 28. Välipala hylly S koko

  Välipala hylly S koko

  Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin 1950-luvulla suunnitteleman Välipala hyllyn innovatiivinen rakenne puhuttelee. Tarina kertoo, että aikanaan Hiort af Ornäs olisi kyseenalaistanut muuttaessaan kirjojen pakkaamisen ja purkamisen järkevyyden ja sen pohjalta luonut hyllyrakenteen, jossa kirjat saadaan laatikoihin ja muuttaessa tai järjesteltäessä otettua hyllystä kirjalaatikot kätevästi pois ja takaisin. Välipala hyllyssä näkyy myös omistajansa yksilöllinen kädenjälki. Hyllyn laatikkomaiset välipalat voi suositukset huomioiden asetella vapaasti haluamiinsa kohtiin. Ilman taustaseinää oleva, ilmava Välipala mukautuu interiööriin ja on kustomoitu säilytysratkaisu esineillesi. S-kokoisessa Välipala-hyllyssä on: 2kpl kolmiojalkoja, 1kpl taso, 3 kpl hyllyjä ja 8 kpl Välipala -moduuleja (3x 25cm, 2x 32cm ja 3x 45cm) Jalan ja tason materiaalit ovat koivu, tammi, mahonki tai pähkinä. Hyllyt ja välipalamoduulit ovat valkoisiksi maalattua koivua. Kaikki Ornäs-huonekalut valmistetaan Suomessa käsityönä omalla verstaallamme Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 300,00 €
 29. Näyttely ruokapöytä

  Näyttely ruokapöytä

  Näyttely-ruokapöytä on muotokieleltään kuin pöydän arkkityyppi, josta taidokkaasti viimeistellyt yksityiskohdat tekevät ainutlaatuisen. Pöytälevyn vaakaviilutus rytmittää pöydän pintaa ja toimii kiinnostavana kontrastina pöydän pelkistetylle muodolle. Syksyllä 2021 uudelleen julkaistu Näyttely-pöytä ja -tuoli täydentävät mallistomme Näyttely-sarjaa. Näyttely-pöydässä korostuvat Hiort af Ornäsin vaaliman funktionalisuuden ja yksityiskohtien merkityksen oivaltaminen. Muotoilija suunnitteli Näyttely-pöydästä 1950-luvulla kaksi versiota, joista toisessa on kiinteä, toisessa jatkettava pöytälevy. Jatkopaloissa on yhtenäinen reunasokkeli, jolloin pöydän ilme säilyy yhteneväisenä myös jatkettuna. Moitteettoman käyttömukavuuden takaavat teräskiskot, joissa on kuulalaakerit. Massiivipuurungon ja pöytälevyn viilutuksen puulajiksi voi valita pähkinäpuuta, mahonkia, tammea tai koivua. Tämä Näyttely-pöytä on kiinteä. Näyttely-pöytää valmistetaan myös jatkettavalla pöytälevyllä.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 250,00 €
 30. Näyttely tuoli

  Näyttely tuoli

  Näyttely-tuolin käsin punottu selkänoja antaa tuolille hienostuneen ilmeen. Samalla se toimii visuaalisena vastavetona tuolin minimalistisille linjoille. Massiivipuurunkoisen tuolin selkänojan taidokas nahkapunos on olennainen osa tuolin identiteettiä. Käsityönä valmistettavan tuolin punonta- ja verhoilutyöhön kuluu käsityöläiseltämme kokonainen työpäivä. Luonnonmateriaaleista valmistettu tuoli kestää aikaa ja materiaalit patinoituvat ajan saatossa kauniisti. Näyttely-tuolissa istuu mielellään pidemmänkin illallisen ajan. Nahkainen selkänoja tukee istujaa ja verhoiltu, pehmustettu istuinosa lisää tuolin mukavuutta. Hiort af Ornäsin vuonna 1955 suunnitteleman tuolin runko on massiivitammea. Näyttely-tuoli sopii monen tyylisiin sisustuksiin ja sen ilme muuttuu valitun pintakäsittelyn, verhoilun sekä nahkapunoksen sävyn mukaan. Runkoa saa lakattuna, valkolakattuna tai mustaksi petsattuna. Selkänojan nahkapunokseen voi valita käsittelemätöntä nudenahkaa, konjakin sävyistä tai mustaa nahkaa. Istuinosan nahkaverhoiluksi voi valita samoja sävyjä. Istuinosan kangasverhoiluvaihtoehtona on Lauritzonin Flax -pellavakangas, jonka sävyissä löytyy valinnanvaraa raakapellavasta okran ja harmaan sävyihin sekä hiilenmustaan. Syksyllä 2021 uudelleen lanseerattu Näyttely-tuoli on osa samannimistä kokoelmaa, jonka Hiort af Ornäs suunnitteli 1950-luvulla osaksi Suomen suurlähetystöjen sisustusta. Ornäsin huonekalut valmistetaan perinteitä kunnioittaen Suomessa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 390,00 €
 31. Näyttely ruokapöytä, jatkettava

  Näyttely ruokapöytä, jatkettava

  Näyttely-ruokapöytä on muotokieleltään kuin pöydän arkkityyppi, josta taidokkaasti viimeistellyt yksityiskohdat tekevät ainutlaatuisen. Pöytälevyn vaakaviilutus rytmittää pöydän pintaa ja toimii kiinnostavana kontrastina pöydän pelkistetylle muodolle. Syksyllä 2021 uudelleen julkaistu Näyttely-pöytä ja -tuoli täydentävät mallistomme Näyttely-sarjaa. Näyttely-pöydässä korostuvat Hiort af Ornäsin vaaliman funktionalisuuden ja yksityiskohtien merkityksen oivaltaminen. Muotoilija suunnitteli Näyttely-pöydästä 1950-luvulla kaksi versiota, joista toisessa on kiinteä, toisessa jatkettava pöytälevy. Jatkopaloissa on yhtenäinen reunasokkeli, jolloin pöydän ilme säilyy yhteneväisenä myös jatkettuna. Moitteettoman käyttömukavuuden takaavat teräskiskot, joissa on kuulalaakerit. Massiivipuurungon ja pöytälevyn viilutuksen puulajiksi voi valita pähkinäpuuta, mahonkia, tammea tai koivua. Jatkettavan Näyttely-ruokapöydän mitat: Pöytä yhdellä jatkolevyllä: pituus 170-230cm, syvyys 95cm, korkeus 73cm pituus 220-280cm, syvyys 95cm, korkeus 73cm pituus 280-340cm, syvyys 105cm, korkeus 73cm Pöytä kahdella jatkolevyllä: pituus 170-290cm, syvyys 95cm, korkeus 73cm pituus 220-340cm, syvyys 95cm, korkeus 73cm pituus 280-400cm, syvyys 105cm, korkeus 73cm (sis. keskijalka)
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  3 150,00 €
 32. Caravelle punosrahi, tammi

  Caravelle punosrahi, tammi

  Carl-Gustaf Hiort af Ornäs suunnitteli ajattoman ja monikäyttöisen Caravelle-rahin 1960-luvulla osaksi Caravelle-tuoteperhettä. Pelkistetyn linjakkaassa rahissa huomio kiinnittyy materiaaleihin ja yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Luonnonmateriaalit, puu ja nahka, kestävät käytössä ja myös patinoituvat kauniisti. Massiivipuurunkoisen rahin istuinosaan voi valita kiinteän verhoilun tai käsinvalmistetun nahkapunoksen. 

  Rialto tuolin kumppanina Caravelle rahi muodostaa tasapainoisen ja elegantin kokonaisuuden.

  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 495,00 €
 33. Caravelle lamppupöytä

  Caravelle lamppupöytä

  Hiort af Ornäs suunnitteli tämän Caravelle-pöydän 1950-luvulla alun perin lamppupöydäksi. Kauniisti viimeistelty pöytä löytää luontevasti paikkansa monenlaisissa sisustuksissa. Kuten kaikki Caravelle-sarjan pöydät, massiivipuurunkoinen lamppupöytä sopii oivallisesti myös sohva- ja sivupöydäksi. Hiort af Ornäs suunnitteli 1950-luvulla Caravelle-pöydästä useita versioita, joissa hän leikitteli mittasuhteilla. 1960-luvulla Caravelle-sarja täydentyi useilla tuotteilla. Sohvapöytien lisäksi tuoteperheeseen kuuluu kaksi rahia, monikäyttöinen taso ja verhoiltu penkki. Puun syvä kunnioittaminen oli suunnittelijalle luovuttamaton periaate. Hän uskoi käsityötaitoon, laatuun ja yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Tämä näkyy Caravelle-sarjan pelkistetyssä muotoilussa, jossa pääosaan nousevat materiaali ja taidokas puusepäntyö. Kaikkia Caravelle-sarjan kalusteita saa pähkinä-, mahonki-, tammi-, ja koivurungolla.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 310,00 €
 34. Caravelle sohvapöytä

  Caravelle sohvapöytä

  Hiort af Ornäsin 1950-luvulla suunnittelema Caravelle-sohvapöytä on muotoilultaan minimalistinen. Kauniisti viimeistelty massiivipuurunkoinen pöytä löytää luontevasti paikkansa monenlaisissa sisustuksissa. Yksinkertaisen kaunis, kestävä ja vakaa pöytä on monikäyttöinen. Sohvapöydän lisäksi se sopii sivupöydäksi, tv-tasoksi tai vaikkapa kukkapöydäksi ikkunan eteen. Hiort af Ornäs suunnitteli Caravelle-pöydästä useita versioita 1950-luvulla. Massiivipuurunkoisen Caravelle-sarjan pöydissä pelkistetty linjakkuus yhdistyy harkittuihin yksityiskohtiin. Caravelle-pöydät sopivat ihanteellisesti kodin eri huoneiden ja julkitilojen sisustuksiin. Puun syvä kunnioittaminen oli suunnittelijalle luovuttamaton periaate. Hän uskoi käsityötaitoon, laatuun ja yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Tämä näkyy Caravelle-sarjan muotoilussa, jossa pääosaan nousevat materiaali ja taidokas puusepäntyö. Kaikkia Caravelle-sarjan kalusteita saa pähkinä-, mahonki-, tammi-, ja koivurungolla.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 500,00 €
 35. Näyttely L vitriini

  Näyttely L vitriini

  Graafisen linjakas muotokieli ja äärimmäisen hienostunut viimeistely yhdistyvät Näyttely-vitriinissä tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Valo virtaa vapaasti lasiovien ja -seinien läpi, mikä tekee massiivipuurunkoisesta kaapista kevyen ja ilmavan. Vitriinikaappi on monipuolinen säilytysratkaisu. Käsin hiotuilla lasihyllyillä rakkaimmista esineistä kootut asetelmat pääsevät kauniisti esille ja lasiovien takana myös kirjat sekä astiat säilyvät kätevästi pölyltä suojassa. Pieni vitriini sopii moneen käyttötarkoitukseen ja se asettuu luontevasti kodin eri huoneisiin. Kaapin takaosa on viimeistelty kauniisti, joten sitä voi käyttää myös tilanjakajana. Hiort af Ornäs suunnitteli Näyttely-vitriinin vuonna 1955 alun perin osaksi Suomen suurlähetystöjen tyyppisisustusta. Jokainen kaappi valmistetaan lasiosien hiottuja yksityiskohtia myöten edelleen käsityönä Suomessa samoilla menetelmillä kuin suunnittelijan omana aikana. Näyttely-vitriinin upea uusi versio Näyttely L tarjoaa entistä enemmän tilaa rakkaimmille esineillesi. Vakiomateriaalit Liukuovet, hyllyt, sivuseinät ja kansi: kirkas lasi Tausta ja pohjalevy: puuviilu Koivu & tammi 3250,- Mahonki & pähkinä 3840,- Erikoismateriaalit Vaihtoehdot: Sisätausta ja pohja: musta lasi Sisätausta ja pohja: peili Sisätausta: pellavakangas, pohja: puuviilu/lasi/peili Koivu & tammi 3390,- Mahonki & pähkinä 3980,-
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  3 250,00 €
 36. Pedro sohva

  Pedro sohva

  Ylellisellä Designers Guild Varese puuvillasametilla verhoiltu Ornäs Pedro sohva suorastaan kutsuu istumaan. 

  Varese kankaan väri: sinapinkeltainen. Jalat savutammea. Tämä yksi mallikappale ale-hintaan.

  Sohva on ollut myymälämallina esillä ja siinä voi olla hyvin hienoisia käytön jälkiä. 

  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  Special Price 2 583,00 €

  Normaali hinta: 3 690,00 €

 37. Välipala hylly L koko

  Välipala hylly L koko

  L-kokoisessa Välipala-hyllyssä on: 2kpl kolmiojalkoja, 1kpl taso, 4 kpl hyllyjä ja Välipala -moduuleja 7x 25cm, 3x 32cm ja 4x 45cm Hiort af Ornäsin tavoite yksilöllisestä muotoilusta tulee oivaltavasti esille Välipala-hyllyssä. 1950-luvun loppupuolella suunniteltu Välipala-hylly on saanut nimensä tason ja hyllyjen väliin aseteltavista välipaloista, jotka jokainen voi asetella mieleisellään tavalla uniikiksi kokonaisuudeksi. Myös hyllyjen määrää sekä kokonaisuuden korkeutta ja leveyttä voi muunnella lähes rajattomasti. Syksyllä 2020 uudelleen julkaistu Välipala-hyllyn ilmava ja ainutlaatuinen muotokieli syntyy tarkkaan harkituista hienostuneista ratkaisuista. Välipalat kapenevat etuosaa kohti, mikä luo kauniin valon ja varjon leikin. Hienovarainen detaljiikka nostaa hyllyyn asetetut kirjat ja lempiesineet kauniisti esille. Käsityönä valmistettua hyllyä on saatavana useaa eri perusleveyttä. Siten se mukautuu yhtä luontevasti avariin ja pieniin tiloihin. Hyllyn voi koota aina uudelleen, se on rajattomasti laajennettavissa ja sen jaottelua voi muuttaa tarpeen mukaan. Kirjahylly sopii kodin eri huoneisiin olohuoneesta lastenhuoneeseen. Se on tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu myös toimistokäyttöön. Hiort af Ornäs suunnitteli Välipalan modernien kotien säilytysratkaisuksi. Siitä tuli paljon enemmän. Hyllyn omaleimainen muotokieli ja hienovarainen viimeistely ovat tehneet siitä klassikon.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  3 600,00 €
 38. Välipala hylly XL koko

  Välipala hylly XL koko

  Hiort af Ornäsin tavoite yksilöllisestä muotoilusta tulee oivaltavasti esille Välipala-hyllyssä. 1950-luvun loppupuolella suunniteltu Välipala-hylly on saanut nimensä tason ja hyllyjen väliin aseteltavista välipaloista, jotka jokainen voi asetella mieleisellään tavalla uniikiksi kokonaisuudeksi. Myös hyllyjen määrää sekä kokonaisuuden korkeutta ja leveyttä voi muunnella lähes rajattomasti. Syksyllä 2020 uudelleen julkaistu Välipala-hyllyn ilmava ja ainutlaatuinen muotokieli syntyy tarkkaan harkituista hienostuneista ratkaisuista. Välipalat kapenevat etuosaa kohti, mikä luo kauniin valon ja varjon leikin. Hienovarainen detaljiikka nostaa hyllyyn asetetut kirjat ja lempiesineet kauniisti esille. Käsityönä valmistettua hyllyä on saatavana useaa eri perusleveyttä. Siten se mukautuu yhtä luontevasti avariin ja pieniin tiloihin. Hyllyn voi koota aina uudelleen, se on rajattomasti laajennettavissa ja sen jaottelua voi muuttaa tarpeen mukaan. Kirjahylly sopii kodin eri huoneisiin olohuoneesta lastenhuoneeseen. Se on tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu myös toimistokäyttöön. Hiort af Ornäs suunnitteli Välipalan modernien kotien säilytysratkaisuksi. Siitä tuli paljon enemmän. Hyllyn omaleimainen muotokieli ja hienovarainen viimeistely ovat tehneet siitä klassikon.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 950,00 €

Items 1-10 of 38

sivua kohden

Ruudukko Lista

Aseta laskeva suunta