×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Ornäs

Carl-Gustaf ”Nalle” Hiort af Ornäs (1911-1996) oli suomalainen huonekalumuotoilija, joka johti omaa huonekalutehdasta, Puunveistoa, Helsingin Lauttasaaressa 1940-luvulta aina 1970-luvulle saakka. Hiort af Ornäs uskoi tanskalaistyyliseen, käsityövaltaiseen laatuvalmistukseen. Muotoilijana hän oli aikaansa edellä kehitellessään näyttäviä, veistoksellisesti taivutettuja vanerikalusteita. Hiort af Ornäs ei ollut huonekalutehtailija, joka tavoitteli taloudellisia pikavoittoja vaan idealisti, joka halusi kehittää kalusteiden valmistusta. 1950-luvulla Hiort af Ornäsin sanottiin olevan suunnittelija, joka pakotti huonekaluillaan muut suomalaiset kalustetehtaat nostamaan tuotteidensa laatua. Kalusteiden korkea laatu ja aikaansa edellä oleva muotoilu loivat suuren kansainvälisen kysynnän kalusteille jo 50-luvulla. Maailmalla hänen tuotteitaan nähtiin Milanon triennalessa sekä Ruotsin parhaimpiin kuuluneissa designmyymälöissä. Fasetti hankki Ornäs kalusteiden oikeudet ja aloitti vuonna 2016 laatukalusteiden muotoilijana tunnetun Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin huonekalujen tuotannon jälleen.

Items 1-10 of 27

sivua kohden

Ruudukko Lista

Aseta laskeva suunta
 1. Muotojen Mestari kirja

  Muotojen Mestari kirja

  Kirja on saanut Suomen Kirjataiteen Komitean myöntämän Kirjataiteen Kaunis Kirja -palkinnon vuonna 2017.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  Special Price 35,00 €

  Normaali hinta: 49,00 €

 2. Rahi Ornäs kalusteille - tilaustuote

  Rahi Ornäs kalusteille - tilaustuote

  Siesta-tuolin pariksi Fasetti on suunnitellut jalkarahin Hiort af Ornäsin kalusteiden henkeen. Rahin muotoilulla Fasetti on halunnut kunnioittaa Hiort af Ornäsin kalusteiden eleganttia muotokieltä. Siro rahi soveltuu erinomaisesti Siesta –lepotuolin ja Pedro –nojatuolien pariksi ja viimeistelee levollisen istuinasennon. Lukuisia eri verhoiluvaihtoehtoja valittavana, verkkokaupassa on vain muutamia esimerkkejä. Kaikki mallit ovat nähtävillä myymälöissä.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  795,00 €
 3. Alto Pedro - tilaustuote hinta alk.

  Alto Pedro - tilaustuote hinta alk.

  Alto Pedro on Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin vuonna 1952 suunnittelema nojatuoli. Avoimet käsinojat antavat sille kevyen ja futuristisen ilmeen. Alto Pedro-tuolin muodoissa on 1950-luvun kodikasta kurvikkuutta. Kauniiden muotojen lisäksi Hiort af Ornäs tutki aina myös tarkkaan, että tuoleissa oli hyvä, ergonominen istuinasento. Jalka: lakattu koivu, mustaksi petsattu koivu, tammi, valkovahattu tammi, mahonki Verhoilukankaat: Nemi Melange, Trevi, Wools, Glenville, Tonus, Hallingdal Verhoilunahkat: United Leather, Sørensen Saatavilla myös räätälöitynä eri verhoilumateriaaleilla. Tuoli valmistetaan alusta alkaen Fasetin verstailla Hollolassa. Toimitusaika noin 4-6 viikkoa. Verkkokaupan hinta on alkaen hinta Nemi Melange ja Trevi -kankailla verhoiltuna. Eri verhoiluvariaatiot ovat tulossa verkkokauppaan! Sitä ennen, älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä / tilata info (@) fasetti.fi Autamme mielellämme!
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  3 080,00 €
 4. Lehti tuoli, Kvadrat Tonica kangas, pronssin sävyiset jalat

  Lehti tuoli, Kvadrat Tonica kangas, pronssin sävyiset jalat

  Lehti tuoli yhdistää verhoillun istuinosan sekä kepeät metalliputkijalat. Tuoli on muodoiltaan virtaviivaisen moderni, vaikka se on suunniteltu jo vuonna 1956.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  Special Price 999,00 €

  Normaali hinta: 1 830,00 €

 5. Capri sohvapöytä

  Capri sohvapöytä

  Hiort af Ornäsin 1960-luvulla suunnitteleman Capri sohvapöydän jylhä ja pelkistetty muoto sopii moderniin skandinaaviseen sisustukseen. Capri pöytä kiinnostaa yksinkertaisuudessaan; sen tasapainoiset mittasuhteet ja viimeistelty tammipinta tuovat oleskelutilaan levollisen ja luonnollisen vaikutelman. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat lev. 55 x pit. 130 x kork. 49 cm Materiaali: tammiviilu Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 390,00 €
 6. Studio sohvapöytä

  Studio sohvapöytä

  60-luvulla suunniteltu Studio on suoralinjainen ja pelkistetty sohvapöytä. Tämä ajaton pöytä soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: lev. 55 x pit. 145 x kork. 49 cm Materiaali: tammiviilu Väri: luonnollinen tammi Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 060,00 €
 7. Kolmiojalka taso

  Kolmiojalka taso

  Katse kiinnittyy ensimmäiseksi tason persoonalliseen, kolmionmuotoiseen jalkaan, jonka mukaan kaluste on nimetty. Tämä skandinaavisen moderni taso on Hiort af Ornäsin 50-luvulla suunnittelema. Ilmavan ja kepeän rakenteensa vuoksi taso soveltuu moneen paikkaan ja korostaa kauniisti sen päälle sijoitettavia esineitä. Luonnollisen tammen väristä Kolmiojalka -tasoa valmistetaan neljää eri pituutta (130, 150, 180 ja 205cm) kahta eri korkeutta, joko mustalla tai tammen värisellä jalalla. Valitsemalla mieleisen pituuden, värin ja korkeuden saat juuri sinulle räätälöidyn, sopivan Kolmiojalka –tason. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: syv. 50 x pit. 130/150/180/205, kork. 38cm tai 44cm. Materiaali: tammi / tammiviiilu Väri: luonnollinen tammi / musta jalkaosa ja luonnollinen tammitaso (luonnonvahakäsittely) Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 255,00 €
 8. Ornäs Style 20R - tammi

  Ornäs Style 20R - tammi

  Fasetti on suunnitellut Ornäs Originals –tuotteiden muotokieleen soveltuvat sivu- ja apupöydät. Nämä massiivitammiset pöydät on suunniteltu Ornäsin kalusteiden tyyliä ja muotokieltä kunnioittaen, ja ovat sopivankokoisia myös pienempiin asuntoihin. Pieni, pyöreä Ornäs Style20 pöytä on kuin kotonaan Ornäs lepotuolin tai sohvan rinnalla. Sohvapöydän koko on suunniteltu muiden Ornäs kalusteiden mittoihin sopivaksi ja se viimeistelee sisustuksen. Ajaton ja laadukas pöytä on ihanteellinen laskutaso tuolin viereen tai sopii myös apupöydäksi sellaisenaan. Massiivitammi huokuu arvokkuutta ja pöydän sulavalinjainen jalka on sopusoinnussa yhdessä muiden Ornäs kalusteiden kanssa. Luonnollisen tammen väristä OS20R pöytää valmistetaan joko mustalla tai tammen värisellä jalalla. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: 54,5 x 54,5 x kork. 52,5 cm Materiaali: massiivitammi Väri: luonnollinen tammi Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  780,00 €
 9. Ornäs Style 20S - tammi

  Ornäs Style 20S - tammi

  Fasetti on suunnitellut Ornäs Originals –tuotteiden muotokieleen soveltuvat sivu- ja apupöydät. Nämä massiivitammiset pöydät on suunniteltu Ornäsin kalusteiden tyyliä ja muotokieltä kunnioittaen, ja ovat sopivankokoisia myös pienempiin asuntoihin. Pieni, kantikas OS-20S pöytä on kuin kotonaan Ornäs lepotuolin tai sohvan rinnalla. Sohvapöydän koko on suunniteltu muiden Ornäs kalusteiden mittoihin sopivaksi ja se viimeistelee sisustuksen. Ajaton ja laadukas pöytä on ihanteellinen laskutaso tuolin viereen tai sopii myös apupöydäksi sellaisenaan. Massiivitammi huokuu arvokkuutta ja pöydän sulavalinjainen jalka on sopusoinnussa yhdessä muiden Ornäs kalusteiden kanssa. Luonnollisen tammen väristä OS-20S pöytää valmistetaan joko mustalla tai tammen värisellä jalalla. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: 53,5 x 53,5 x kork. 52,5 cm Materiaali: massiivitammi Väri: luonnollinen tammi Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  780,00 €
 10. Ornäs Style 30

  Ornäs Style 30

  Fasetti on suunnitellut Ornäs Originals –tuotteiden muotokieleen soveltuvat sivu- ja apupöydät. Nämä massiivitammiset pöydät on suunniteltu Ornäsin kalusteiden tyyliä ja muotokieltä kunnioittaen, ja ovat sopivankokoisia myös pienempiin asuntoihin. Skandinaavisen moderni OS-30 sohvapöytä yhdistää Ornäs kalusteiden istuinryhmän harmoniseksi kokonaisuudeksi tai on sellaisenaan ylellinen ja ryhdikäs pala sisustusta. Sohvapöydän koko on suunniteltu muiden Ornäs kalusteiden mittoihin sopivaksi. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: lev. 53,5 x pit. 109,5 x kork. 52,5 cm Materiaali: massiivitammi Väri: luonnollinen tammi Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 085,00 €
 11. Ornäs Style 40

  Ornäs Style 40

  Fasetti on suunnitellut Ornäs Originals –tuotteiden muotokieleen soveltuvat sivu- ja apupöydät. Nämä massiivitammiset pöydät on suunniteltu Ornäsin kalusteiden tyyliä ja muotokieltä kunnioittaen, ja ovat sopivankokoisia myös pienempiin asuntoihin. Kurvikas OS-40 sohvapöytä on oivallinen kumppani esimerkiksi kahden Ornäs lepotuolin väliin. Vaalea massiivitammi ja pöydän viehättävä muoto henkivät luonnollisuutta. Pöydän koko ja korkeus on suunniteltu muiden Ornäs kalusteiden mittoihin sopivaksi ja luo niiden kanssa tasapainoisen kokonaisuuden. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: lev. 65 x pit. 100 x kork. 52 cm Materiaali: massiivitammi Väri: luonnollinen tammi Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 060,00 €
 12. Pedro lepotuoli - tilaustuote, hinta alk.
  2 730,00 €
 13. Grand Pedro nojatuoli - tilaustuote hinta alk.

  Grand Pedro nojatuoli - tilaustuote hinta alk.

  Grand Pedro-tuolin muodoissa on 1950-luvun kodikasta kurvikkuutta. Mutta kauniiden muotojen lisäksi Hiort af Ornäs tutki aina myös tarkkaan, että tuoleissa oli hyvä, ergonominen istuinasento. Pedro nojatuolia suurempi Grand Pedro on näyttävä ja veistoksellinen katseenvangitsija. Se sopii hyvin yhdistettäväksi tämän päivän moderniin sisustukseen.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 930,00 €
 14. Lehti tuoli alk.

  Lehti tuoli alk.

  Mitat 62 x 71 x 70 / 41cm.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 490,00 €
 15. Mandariini tuoli

  Mandariini tuoli

  Numeroitu Mandariini-tuoli nyt valikoiduilla kankailla etuhintaan 1990€! Tervetuloa myymälään tutustumaan kangasmalleihin tai valitse mieleinen Kvadratin Hallingdal, Tonus tai Tonica -kangas alla olevista värikartoista ja kirjoita se lisätietokenttään tilatessasi. Carl-Gustaf Hiort af Ornäs suunnitteli tuolin vuonna 1960. Hän sai aikanaan idean Mandariini-tuoliin vanhoista vossikkakärryistä ja kerrotaan, että hän olisi muotoillut ensimmäisiä hahmotelmia paperista origamityyliin oman keittiön pöytänsä ääressä. Hiort af Ornäs oli työssään tinkimätön. Kuten kaikkien tuoliensa, myös Mandariinin suunnitteluprosessi oli pitkä. Hän valmisti siitä paperi-, kipsi- ja savimalleja ennen kuin tuolin tuotanto alkoi. Mandariini-tuolissa esteettisesti kaartuva kuppi-istuin yhdistyy pyörivään jalopuuvuorattuun teräsjalkaan antaen tuolille futuristisen kauniin ilmeen. Mandariini-tuoli soveltuu mainiosti koti- ja julkitilakalusteeksi vaikkapa oleskelutilaan tai neuvotteluhuoneen tuoliksi. Tuolin istumamukavuus on omaa luokkaansa. Jokainen Mandariini valmistetaan tilauksesta asiakkaan toivomalla verhoilumateriaalilla. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi ylelliset Kvadratin villakankaat ja lukuisat muut kankaat ja nahkat. Tee vastuullinen teko, osta suomalaista työtä!
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 470,00 €
 16. Åre sohva 2-istuttava

  Åre sohva 2-istuttava

  Åre-sohva on Hiort af Ornäsin vuonna 1958 suunnittelema elegantti ja ajaton daybedtyyppinen sohva, jota valmistetaan kahden ja kolmen istuttavana. Åre-sohvan on skandinaavisen modernin henkinen ja soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Pelkistetyn tyylikäs tamminen selkäosa ja kaunis, veistoksellinen jalkaosa mahdollistavat sen sijoittamisen katseenvangitsijaksi myös keskelle huonetta. Hiort af Ornäsin kalusteille tyypilliseen tapaan sohva on kauniin ulkoasun lisäksi miellyttävä istua. Sohva on tilauksesta saatavilla myös vesipestävillä irtopäällisillä (verhoilu ilman napituksia). Jalka- ja selkäosa on tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Jalka / selkä: massiivitammi / viilutettu tammi Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.

   

  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 990,00 €
 17. Åre-sohva 3-istuttava

  Åre-sohva 3-istuttava

  Åre-sohva on Hiort af Ornäsin vuonna 1958 suunnittelema elegantti ja ajaton daybedtyyppinen sohva, jota valmistetaan kahden ja kolmen istuttavana. Åre-sohvan on skandinaavisen modernin henkinen ja soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Pelkistetyn tyylikäs tamminen selkäosa ja kaunis, veistoksellinen jalkaosa mahdollistavat sen sijoittamisen katseenvangitsijaksi myös keskelle huonetta. Hiort af Ornäsin kalusteille tyypilliseen tapaan sohva on kauniin ulkoasun lisäksi miellyttävä istua. Sohva on tilauksesta saatavilla myös vesipestävillä irtopäällisillä (verhoilu ilman napituksia). Jalka- ja selkäosa on tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Jalka / selkä: massiivitammi / viilutettu tammi Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 440,00 €
 18. Kolmiojalka penkki 130cm

  Kolmiojalka penkki 130cm

  Hiort af Ornäsin 50-luvulla suunnittelema, moderni Kolmiojalka on yksilöllinen penkki esimerkiksi eteiseen, sängynpäätyyn tai odotustilaan. Voit itse vaikuttaa miltä sinulle yksilöllisesti räätälöity penkkisi näyttää ja tuntuu. Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 175,00 €
 19. Kolmiojalka penkki 150cm

  Kolmiojalka penkki 150cm

  Hiort af Ornäsin 50-luvulla suunnittelema, moderni Kolmiojalka on yksilöllinen penkki esimerkiksi eteiseen, sängynpäätyyn tai odotustilaan. Voit itse vaikuttaa miltä sinulle yksilöllisesti räätälöity penkkisi näyttää ja tuntuu. Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 145,00 €
 20. Siesta lepotuoli, design by Carl-Gustaf Hiort af Ornäs - tilaustuote, hinta alk.

  Siesta lepotuoli, design by Carl-Gustaf Hiort af Ornäs - tilaustuote, hinta alk.

  Siestan ainutlaatuinen ja tunnistettava muotokieli on tehnyt siitä klassikon, joka ihastuttaa vuosikymmenestä toiseen. Siestaa suunnitellessaan Hiort af Ornäs halusi luoda täydellisen tuolin, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin ja on kuin syli, jossa on ihanaa istua. Tuolissa orgaaninen muoto ja harkittu funktionaalisuus ovat täydellisessä tasapainossa.

   Hiort af Ornäs hioi Siestaa vuosia, ennen kuin se lopulta sai muotonsa vuonna 1952. Lukuisien vahasta muovailtujen ja kipsiin valettujen pienoismallien lisäksi Siestaa edelsi sarja tuolimalleja, joita parantelemalla hän kulki tinkimättömästi kohti täydellisyyttä.

  Kerrotaan, että ennen kuin suunnittelija päästi tuolin markkinoille, hän koeistutti Siestassa puusepänverstaansa työntekijöitä tuntikaupalla lukemassa sekä kutomassa ja tenttasi heitä sitten yksityiskohtaisesti tuolin istuinmukavuudesta. Selkänojan kaaret ja istuinkulma on suunniteltu niin, että tuoli tukee istujaa ihanteellisesti. Samalla Siestan kaarevalinjainen muotokieli ihastuttaa tasapainoisella kauneudellaan.

   Siesta-tuoliin on tarjolla kymmenittäin erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Verkkokaupassa on vain muutama esimerkki. Kysy rohkeasti myös muita verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja, on mahdollista valmistaa juuri Sinulle räätälöity Siesta-tuoli. 

  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  3 630,00 €
 21. Rialto nojatuoli

  Rialto nojatuoli

  Veistoksellinen Rialto on puusepänosaamisen todellinen taidonnäyte. Alun perin vuoden 1957 Milanon Triennaleen suunniteltussa tuolissa linjakas muotokieli yhdistyy viimeisteltyihin yksityiskohtiin Alusta loppuun asti Rialto on suuri käsityön taidonnäyte.Hiort af Ornäs lähestyi muotoilua kuin kuvanveistäjä. Hänen suunnittelemansa huonekalut näyttävät kauniilta, katsoipa niitä mistä kulmasta tahansa. Usein kiinnostavimmat yksityiskohdat löytyvät yllättävästi paikoista. Mitään ei tarvitse piilottaa seinää vasten. Rialto onkin kuin veistos, jonka voi asetella tilaan vapaasti. Tuolin selkeä muotokieli ja hienostuneet detaljit käyvät kiinnostavaa vuoropuhelua keskenään. Selkänojan nahkapunos ja yhdestä kappaleesta veistetyt, kaartuvat takajalat tekevät Rialtosta visuaalisesti ainutlaatuisen. Rialto-nojatuolin ilme muuttuu valitun puulajin, verhoilun ja selkänojan sekä käsinojien viimeistelyn mukaan. Rialto-tuolia on saatavana neljässä eri puulajissa: mahonki-, pähkinäpuu-, tammi-, tai koivurungolla. Selkänojan takaosaan voi valita hienostuneen nahkapunoksen tai kauniin raakapellavakankaan. Lukuisia eri verhoiluvaihtoehtoja valittavana, verkkokaupassa on vain muutamia esimerkkejä. Kaikki mallit ovat nähtävillä myymälöissä.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  3 690,00 €
 22. Siesta lepotuoli, pähkinäjalat, Kvadratin Vidar kangas

  Siesta lepotuoli, pähkinäjalat, Kvadratin Vidar kangas

  Siesta on Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin vuonna 1952 suunnittelema lepotuoli. Elegantti Siesta-tuoli on muotoilijan tunnetuimpia tuotteita ja valmistustekniikaltaan yksi malliston haastavimpia. Tuolin runko on toteutettu yhdestä muotoontaivutetusta vanerista. Tuolin jalustan keveys, näyttävyys ja kestävyys on luotu massiivipuurakenteella. Tunnusomaista Siestalle on myös pitkä, koko tuolin rakenteen jatkuva takajalka, joka tehdään yhdestä kappaleesta. Fasetin lähtökohtana Hiort af Ornäsin huonekalujen uustuotannossa on vanhojen mallien, suunnitelmien ja työmenetelmien kunnioittaminen. Hiort af Ornäsin henki syntyy harkituista muodoista, laadukkaista materiaaleista ja huolellisesta viimeistelystä. Siesta lepotuoli on läpäissyt julkitilakäyttöön tarkoitettujen istuinkalusteiden vaativamman L2 luokan testin moitteitta. Testausluokitus EN16139 L2 kertoo tuolin kestävyydestä ja turvallisuudesta. Vaativamman L2 testin läpäisseitä tuoleja voidaan käyttää hyvin kovaa kulutusta, kestävyyttä ja turvallisuutta edellyttävissä tiloissa, kuten lentokentillä, ravintoloissa, hotelleissa, sairaaloissa ja muissa julkisissa tiloissa. Tässä Siesta lepotuolissa on pähkinäjalat ja se on verhoiltu Kvadratin Vidar 323 kankaalla. Kuvan rahi ei sisälly hintaan. Rahin hinta on 985€.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  4 140,00 €
 23. Caravelle rahi

  Caravelle rahi

  Vuonna 1962 suunnitellun rahin viimeistelty nahkapunospinta antaa sille ylellisen omaleimaisen ilmeen. Rialto tuolin kumppanina Caravelle rahi muodostaa tasapainoisen ja elegantin kokonaisuuden.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  1 495,00 €
 24. Näyttely vitriini alk.

  Näyttely vitriini alk.

  Vuonna 1955 suunniteltua Näyttely-vitriiniä saa mahonkisena, tammisena ja skandinaavisen vaaleasta koivusta valmistettuna. Siro, pieneenkin tilaan soveltuva Näyttely vitriini tarjoaa elegantit puitteet kauneimmille esineillesi.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 950,00 €
 25. Välipala hylly M koko

  Välipala hylly M koko

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 950,00 €
 26. Välipala hylly XS koko

  Välipala hylly XS koko

  Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin 1950-luvulla suunnitteleman Välipala hyllyn innovatiivinen rakenne puhuttelee. Tarina kertoo, että aikanaan Hiort af Ornäs olisi kyseenalaistanut muuttaessaan kirjojen pakkaamisen ja purkamisen järkevyyden ja sen pohjalta luonut hyllyrakenteen, jossa kirjat saadaan laatikoihin ja muuttaessa tai järjesteltäessä otettua hyllystä kirjalaatikot kätevästi pois ja takaisin. Välipala hyllyssä näkyy myös omistajansa yksilöllinen kädenjälki. Hyllyn laatikkomaiset välipalat voi suositukset huomioiden asetella vapaasti haluamiinsa kohtiin. Ilman taustaseinää oleva, ilmava Välipala mukautuu interiööriin ja on kustomoitu säilytysratkaisu esineillesi. XS-kokoisessa Välipala-hyllyssä on: 2kpl kolmiojalkoja, 1kpl taso, 3 kpl hyllyjä ja 6 kpl Välipala -moduuleja (2 x 25cm, 2x 32cm ja 2x 45cm) Jalan ja tason materiaalit ovat koivu, tammi, mahonki tai pähkinä. Hyllyt ja välipalamoduulit ovat valkoisiksi maalattua koivua.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 000,00 €
 27. Välipala hylly S koko

  Välipala hylly S koko

  Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin 1950-luvulla suunnitteleman Välipala hyllyn innovatiivinen rakenne puhuttelee. Tarina kertoo, että aikanaan Hiort af Ornäs olisi kyseenalaistanut muuttaessaan kirjojen pakkaamisen ja purkamisen järkevyyden ja sen pohjalta luonut hyllyrakenteen, jossa kirjat saadaan laatikoihin ja muuttaessa tai järjesteltäessä otettua hyllystä kirjalaatikot kätevästi pois ja takaisin. Välipala hyllyssä näkyy myös omistajansa yksilöllinen kädenjälki. Hyllyn laatikkomaiset välipalat voi suositukset huomioiden asetella vapaasti haluamiinsa kohtiin. Ilman taustaseinää oleva, ilmava Välipala mukautuu interiööriin ja on kustomoitu säilytysratkaisu esineillesi. S-kokoisessa Välipala-hyllyssä on: 2kpl kolmiojalkoja, 1kpl taso, 3 kpl hyllyjä ja 8 kpl Välipala -moduuleja (3x 25cm, 2x 32cm ja 3x 45cm) Jalan ja tason materiaalit ovat koivu, tammi, mahonki tai pähkinä. Hyllyt ja välipalamoduulit ovat valkoisiksi maalattua koivua.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 300,00 €

Items 1-10 of 27

sivua kohden

Ruudukko Lista

Aseta laskeva suunta