×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

Sohva- ja yöpöydät

 Tyylikäs sohvapöytä antaa ilmettä olohuoneeseesi ja toimii laskutasona. Sohvapöydän ääreen on mukava kokoontua rentoutumaan. Skandinaavista designia olevat, ajattomat sohvapöydät saat Fasetista, tilaa omasi verkkokaupastamme tai tule Fasetin Hollolan myymäläämme.

 

Tuotteet 1 - 10 tuotteista 38 yhteensä

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Ruudukko  Lista 

 1. Capri sohvapöytä

  Hiort af Ornäsin 1960-luvulla suunnitteleman Capri sohvapöydän jylhä ja pelkistetty muoto sopii moderniin skandinaaviseen sisustukseen. Capri pöytä kiinnostaa yksinkertaisuudessaan; sen tasapainoiset mittasuhteet ja viimeistelty tammipinta tuovat oleskelutilaan levollisen ja luonnollisen vaikutelman. Capripöydän pinta on viimeistelty luonnonvahalla. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat lev. 55 x pit. 130 x kork. 49 cm Materiaali: tammiviilu Pintakäsittely: luonnonvaha Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Valmistetaan tilauksesta, toimitusaika n. 4-6 vkoa

  1 250,00 €
 2. Studio sohvapöytä

  60-luvulla suunniteltu Studio on suoralinjainen ja pelkistetty sohvapöytä. Tämä ajaton pöytä soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Vaalea tammipinta on viimeistelty luonnonvahalla. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: lev. 55 x pit. 145 x kork. 49 cm Materiaali: tammiviilu Väri: luonnollinen tammi (luonnonvahakäsittely) Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Valmistetaan tilauksesta, toimitusaika n. 4-6 vkoa

  920,00 €
 3. Kolmiojalka taso

  Katse kiinnittyy ensimmäiseksi tason persoonalliseen, kolmionmuotoiseen jalkaan, jonka mukaan kaluste on nimetty. Tämä skandinaavisen moderni taso on Hiort af Ornäsin 50-luvulla suunnittelema. Ilmavan ja kepeän rakenteensa vuoksi taso soveltuu moneen paikkaan ja korostaa kauniisti sen päälle sijoitettavia esineitä. Luonnollisen tammen väristä Kolmiojalka -tasoa valmistetaan neljää eri pituutta (130, 150, 180 ja 205cm) kahta eri korkeutta, joko mustalla tai tammen värisellä jalalla. Valitsemalla mieleisen pituuden, värin ja korkeuden saat juuri sinulle räätälöidyn, sopivan Kolmiojalka –tason. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: syv. 50 x pit. 130/150/180/205, kork. 38cm tai 44cm. Materiaali: tammi / tammiviiilu Väri: luonnollinen tammi / musta jalkaosa ja luonnollinen tammitaso (luonnonvahakäsittely) Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Valmistetaan tilauksesta, toimitusaika n. 4-6 vkoa

  945,00 €
 4. Ornäs Style 20R - tammi

  Fasetti on suunnitellut Ornäs Originals –tuotteiden muotokieleen soveltuvat sivu- ja apupöydät. Nämä massiivitammiset pöydät on suunniteltu Ornäsin kalusteiden tyyliä ja muotokieltä kunnioittaen, ja ovat sopivankokoisia myös pienempiin asuntoihin. Pieni, pyöreä Ornäs Style20 pöytä on kuin kotonaan Ornäs lepotuolin tai sohvan rinnalla. Sohvapöydän koko on suunniteltu muiden Ornäs kalusteiden mittoihin sopivaksi ja se viimeistelee sisustuksen. Ajaton ja laadukas pöytä on ihanteellinen laskutaso tuolin viereen tai sopii myös apupöydäksi sellaisenaan. Massiivitammi huokuu arvokkuutta ja pöydän sulavalinjainen jalka on sopusoinnussa yhdessä muiden Ornäs kalusteiden kanssa. Luonnollisen tammen väristä OS20R pöytää valmistetaan joko mustalla tai tammen värisellä jalalla. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: 54,5 x 54,5 x kork. 52,5 cm Materiaali: massiivitammi Väri: luonnollinen tammi (luonnonvahakäsittely) Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Valmistetaan tilauksesta, toimitusaika n. 4-6 vkoa

  680,00 €
 5. Ornäs Style 20S - tammi

  Fasetti on suunnitellut Ornäs Originals –tuotteiden muotokieleen soveltuvat sivu- ja apupöydät. Nämä massiivitammiset pöydät on suunniteltu Ornäsin kalusteiden tyyliä ja muotokieltä kunnioittaen, ja ovat sopivankokoisia myös pienempiin asuntoihin. Pieni, kantikas OS-20S pöytä on kuin kotonaan Ornäs lepotuolin tai sohvan rinnalla. Sohvapöydän koko on suunniteltu muiden Ornäs kalusteiden mittoihin sopivaksi ja se viimeistelee sisustuksen. Ajaton ja laadukas pöytä on ihanteellinen laskutaso tuolin viereen tai sopii myös apupöydäksi sellaisenaan. Massiivitammi huokuu arvokkuutta ja pöydän sulavalinjainen jalka on sopusoinnussa yhdessä muiden Ornäs kalusteiden kanssa. Luonnollisen tammen väristä OS-20S pöytää valmistetaan joko mustalla tai tammen värisellä jalalla. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: 53,5 x 53,5 x kork. 52,5 cm Materiaali: massiivitammi Väri: luonnollinen tammi (luonnonvahakäsittely) Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Valmistetaan tilauksesta, toimitusaika n. 4-6 vkoa

  680,00 €
 6. Ornäs Style 30

  Fasetti on suunnitellut Ornäs Originals –tuotteiden muotokieleen soveltuvat sivu- ja apupöydät. Nämä massiivitammiset pöydät on suunniteltu Ornäsin kalusteiden tyyliä ja muotokieltä kunnioittaen, ja ovat sopivankokoisia myös pienempiin asuntoihin. Skandinaavisen moderni OS-30 sohvapöytä yhdistää Ornäs kalusteiden istuinryhmän harmoniseksi kokonaisuudeksi tai on sellaisenaan ylellinen ja ryhdikäs pala sisustusta. Sohvapöydän koko on suunniteltu muiden Ornäs kalusteiden mittoihin sopivaksi. Vaalea massiivitammi on viimeistelty luonnonvahalla. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: lev. 53,5 x pit. 109,5 x kork. 52,5 cm Materiaali: massiivitammi Väri: luonnollinen tammi (luonnonvahakäsittely) Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Valmistetaan tilauksesta, toimitusaika n. 4-6 vkoa

  945,00 €
 7. Ornäs Style 40

  Fasetti on suunnitellut Ornäs Originals –tuotteiden muotokieleen soveltuvat sivu- ja apupöydät. Nämä massiivitammiset pöydät on suunniteltu Ornäsin kalusteiden tyyliä ja muotokieltä kunnioittaen, ja ovat sopivankokoisia myös pienempiin asuntoihin. Kurvikas OS-40 sohvapöytä on oivallinen kumppani esimerkiksi kahden Ornäs lepotuolin väliin. Vaalea massiivitammi ja pöydän viehättävä muoto henkivät luonnollisuutta. Pöydän koko ja korkeus on suunniteltu muiden Ornäs kalusteiden mittoihin sopivaksi ja luo niiden kanssa tasapainoisen kokonaisuuden. Vaalea massiivitammi on viimeistelty luonnonvahalla. Tilauksesta saatavilla räätälöitynä eri sävyissä. Mitat: lev. 65 x pit. 100 x kork. 52 cm Materiaali: massiivitammi Väri: luonnollinen tammi (luonnonvahakäsittely) Ornäs kalusteet ovat 100% kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen Fasetissa, Hollolassa.
  Lisätietoa

  Valmistetaan tilauksesta, toimitusaika n. 4-6 vkoa

  920,00 €
 8. Artek kehäpöytä 915 koivu, tasot mustat

  915 sivupöydän runko on tehty kahdesta tyylikkäästä koivulamellikehästä. Sekä ylä- että välitaso on tehty muotoon puristetusta koivuvanerista. Maljamaisesti ylöspäin kaareutuvat reunat erottavat pöydän muista ja pitävät tavarat paikoillaan. Kehäpöytäkin tunnettu sivupöytä 915 on poikkeuksellisen kevyt ja kestävä. Se noudattelee suunnittelijalleen Alvar Aallolle tyypillisiä virtaviivaisia linjoja. Sivupöytä 915 suunniteltiin vuonna 1932 Paimion parantolaan.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  795,00 €
 9. Artek 606 sivupöytä musta

  606 sivupöydän runko on teräsputkea ja taso muotoon puristettua koivuviilua. Jalustan muodon ansiosta sen voi sijoittaa aivan nojatuolin, sohvan tai sängyn viereen. Kevyt ja monikäyttöinen sivupöytä sopii monenlaisiin tarkoituksiin. Aino Aalto suunnitteli sen Aaltojen työskennellessä Paimion parantolan parissa, ja sitä käytettiin alun perin jalkineidenvaihtojakkarana.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  265,00 €
 10. Artek Ovalette pöytä

  Ovalette pöydässä on soikea pöytätaso ja näyttävä ristikkojalka. Se on tyylikäs ja vaikuttava lisä tilaan kuin tilaan. Kiehtovaksi ristikoksi asetetut suippenevat jalat muistuttavat suomalaisen muotoilun perinteistä. Ilmari Tapiovaara halusi suunnittelemiensa huonekalujen olevan helppoja ja kevyitä kuljettaa. Siksi pöytätaso on tehty tammi- tai pähkinäviilutetusta koivuvanerista.
  Lisätietoa

  Saatavilla verkkokaupassa

  2 550,00 €

Tuotteet 1 - 10 tuotteista 38 yhteensä

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Ruudukko  Lista