×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

FDB Møbler D20 sivupöytä, lakattu koivu, musta

399,00 €

Lyhyt kuvaus

Vaikka tanskalaisen Poul M. Voltherin D20-sohvapöytä on suunniteltu yli 65 vuotta sitten, sen muotoilu näyttää nykyaikaiselta. D20 neliskanttinen sohvapöytä sopii moniin käyttötarkoituksiin: yöpöydäksi, sivupöydäksi tai sohvapöydäksi. Tason alla oleva pieni hylly tarjoaa säilytystilaa aikakauslehtien, kirjojen tai muiden esineiden säilyttämiseen. Valmistettu FSC-sertifioidusta koivusta. Pöytä on saatavana luonnonvärisenä ja useissa muissa väreissä.
TAI

Yksityiskohdat

Design Poul M. Volther. Malli nähtävillä Hollolan myymälässämme. Toimitusaika 2-4 viikkoa.

Lisätietoa

Lisätiedot Vaikka tanskalaisen Poul M. Voltherin D20-sohvapöytä on suunniteltu yli 65 vuotta sitten, sen muotoilu näyttää nykyaikaiselta. D20 neliskanttinen sohvapöytä sopii moniin käyttötarkoituksiin: yöpöydäksi, sivupöydäksi tai sohvapöydäksi. Tason alla oleva pieni hylly tarjoaa säilytystilaa aikakauslehtien, kirjojen tai muiden esineiden säilyttämiseen. Valmistettu FSC-sertifioidusta koivusta. Pöytä on saatavana luonnonvärisenä ja useissa muissa väreissä.
Tuotenumero FDB93046
Mitat 55 x 55 x 55
Materiaali koivu
Väri musta

FDB Møbler

FDB Møbler

1940-luvulta alkaen tanskalaisen FDB Møblerin ideana oli kehittää kauniita ja käytännöllisiä huonekaluja, jotka olisivat myös hinnoiltaan houkuttelevia. Näitä designmuotoilijoiden suunnittelemia, upeita huonekaluja valmistetaan jälleen Tanskassa. Nyt ne ovat saatavilla myös Fasetista. Tervetuloa tutustumaan FDB Møblerin kalusteisiin Hollolan myymäläämme!