×

Rekisteröidy

Tietosi

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on virheellinen!
Sähköpostiosoite vaaditaan!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!
Salasana vaaditaan!
Syötä kelvollinen salasana!
Salasanassa tulee olla vähintään 6 merkkiä!
Salasanassa tulee olla vähintään 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samoja!
Rekisteröinti edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä!
Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen!

CPH Lighting Eggy Pop Out ulkovalaisin Ø32cm

239,00 €

Lyhyt kuvaus

Eggy Pop Out on elegantti ulkovalaisin, joka on osa Eggy Pop -mallistoa. Kaikkia malliston versioita yhdistää samankaltainen orgaaninen ja kutsuva muotoilu.

Eggy Pop Out on täydellinen valinta esimerkiksi terasseille, puutarhoihin ja parvekkeille julkisiin ja yksityisiin tiloihin.

Eggy Pop Out on valmistettu polyeteenistä. Se on vahva, UV-säteilyä kestävä ja kierrätettävä materiaali, joka antaa pehmeän ja miellyttävän valon ilman häikäisyä.

Käytä Eggy Pop -ulkovalaisimia yksin tai ryhmissä. Voit käyttää myös erikokoisia Eggy Pop valaisimia koristeellisen vaikutelman luomiseksi.
TAI

Lisätietoa

Lisätiedot Eggy Pop Out on elegantti ulkovalaisin, joka on osa Eggy Pop -mallistoa. Kaikkia malliston versioita yhdistää samankaltainen orgaaninen ja kutsuva muotoilu. Eggy Pop Out on täydellinen valinta esimerkiksi terasseille, puutarhoihin ja parvekkeille julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Eggy Pop Out on valmistettu polyeteenistä. Se on vahva, UV-säteilyä kestävä ja kierrätettävä materiaali, joka antaa pehmeän ja miellyttävän valon ilman häikäisyä. Käytä Eggy Pop -ulkovalaisimia yksin tai ryhmissä. Voit käyttää myös erikokoisia Eggy Pop valaisimia koristeellisen vaikutelman luomiseksi.
Tuotenumero CPH47286

CPH Lighting

CPH Lighting

Cph Lighting on tanskalainen valaistusyhtiö, joka sijaitsee Hjertingissä, pienessä merenrantakaupungissa Tanskan länsirannikolla. CPH Lightingin valaisinkokoelma koostuu Guglielmo Berchiccin, Morten Flenstedin ja Tom Steppin klassisista ja moderneista malleista. Kolme yksittäistä suunnittelijaa, jotka jakavat intohimon korkealaatuiseen valaistukseen. Tuotteet on suunniteltu huomioimalla toiminnallisuus, korkeaan laatu ja pieni energiankulutus. Siksi tuotteet soveltuvat yhtä hyvin yksityisasuntoihin kuin julkitiloihin. Cph Lighting -mallisto on valmistettu Tanskassa. Niin voidaan taata tuotteiden laatu, ja oikeudenmukaiset työolot, sekä komponenttien ja lopputuotteiden lyhyet kuljetusmatkat, mikä hyödyttää ympäristöä.