Fasetti Oy aloittaa rakennushankkeen ja siirtää Viron toimintansa Suomeen, Hollolan tilojensa yhteyteen. Viron liiketoimintaympäristö on muuttunut kuluneen 15 vuoden aikana ja Fasetissa on koettu, että kilpailuetu Suomeen ei ole enää niin merkittävä kuin ennen. Sen vuoksi Fasetti siirtää Viron yksikkönsä puusepänverstastoiminnan Suomeen ja työpaikkoja muodostuu Lahden seudulle. Fasetti on aloittanut 25.8. tuotantotilojensa laajennuksen Hollolassa. Tuotantotiloja rakennetaan lisää noin 650 neliömetriä. Laajennuksen myötä yrityksen verstastoiminta kasvaa ja monipuolistuu. Nykyisissä tiloissaan Fasetti Oy:llä on puusepänverstas ja verhoomo. Uusiin tiloihin tulee metalliverstas, valaisinverstas sekä tilat ekologiselle maalinpoistolle soodapuhalluslaitteilla. Hankkeessa ovat mukana Ely-keskus ja Ladec. Laajennuksen jälkeen Fasetin toimitilat ovat myymälän ja verstaan kanssa yhteensä 3000 m2:n suuruiset. Rakennushanke valmistuu ja avajaisia vietetään alkuvuodesta 2015, Fasetin täyttäessä 15 vuotta.  
_____________________________________________________________________________________________________  
Fasetti Oy on lähes 15 vuotta Lahden seudulla toiminut antiikki- ja sisustusalan perheyritys. Yrityksellä on noin 2000 neliön suurmyymälän lisäksi täysin nykyaikainen puusepänverstas ja verhoomo Hollolassa sekä toimipiste Helsingissä Mannerheimintiellä. Antiikkikalusteiden entisöintitöiden ja mittatilauskalusteiden valmistuksen lisäksi Fasetin verstaalla on useamman vuoden ajan entisöity valaisimia, modernisoitu vanhoja valaisimia led-tekniikalle, valmistettu sekä uusia valaisimia mittatilauksena että vanhojen valaisinmallien toisintoja. Vuosien varrella toiminta on kasvanut niin, että verstastilojen laajennus on tarpeen. Laajennuksen myötä Fasetissa voidaan vastata yhä kasvavaan valaisimien entisöinti- ja modernisointitarpeeseen erityisesti museoviraston valvomissa kohteissa, joissa vanhoja valaisimia ei voida korvata uusilla. Yritys kunnostaa vanhoja valaisimia ja valmistaa mittatilauksena valaisimia niin yksityiskoteihin, yrityksiin kuin julkitilakohteisiin. Seuraavina vuosina yrityksessä tavoitellaan liikevaihdon kasvua ja mahdollisuutta vastaanottaa yhä suurempia urakoita kasvaneiden resurssien myötä.   
   
Fasetin merkittävimmät valaisintyöreferenssit kuluneen vuoden aikana: - Työ- ja Elinkeinoministeriö - Eurooppalainen Koulu - Myrskylän Kirkko