Artek Aalto jakkara E60, koivu

290 

Tilattavissa

Tuotenumero

A072300

Suunnittelija

Alvar Aalto, v. 1934

Mitat

Ø 38 cm, K 44 cm

Materiaali

Massiivikoivu, koivuvaneri, koivuviilu

Väri

Luonnonvärinen

Alvar Aallon suunnittelema jakkara E60 on mitä olennaisin kaluste, joka toimii istuimena, pöytänä ja säilytyskalusteena. Rentoa kotoisuutta henkivä jakkara E60 sopii yhtä hyvin kotiin, julkiseen tilaan kuin oppilaitokseenkin. Jalat kiinnitetään ruuvein suoraan istuimen alapintaan. Muotonsa ansiosta jakkarat voi pinota tilaa säästäväksi, näyttäväksi torniksi.

Toimitetaan kokoomattomana Carry Away-pakkauksessa.

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 tavoitteenaan "harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä edistää näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria".

Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä.

Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Tiesitkö, että Fasetti on Artekin suosittelema, vanhojen Artek kalusteiden entisöijä. Teemme Artek tuolien satulavöiden uusimiset ja muut Artek kunnostukset ammattitaidolla.

Varastossa olevat, uudet Artek tuotteet toimitamme nopeasti muutamassa työpäivässä.