Välipala hylly

3780 4710 

Tilattavissa

Tuotenumero

108352A

Hiort af Ornäsin tavoite yksilöllisestä muotoilusta tulee oivaltavasti esille Välipala-hyllyssä. 1950-luvun loppupuolella suunniteltu Välipala-hylly on saanut nimensä tason ja hyllyjen väliin aseteltavista välipaloista, jotka jokainen voi asetella mieleisellään tavalla uniikiksi kokonaisuudeksi. Myös hyllyjen määrää sekä kokonaisuuden korkeutta ja leveyttä voi muunnella lähes rajattomasti.

Syksyllä 2020 uudelleen julkaistu Välipala-hyllyn ilmava ja ainutlaatuinen muotokieli syntyy tarkkaan harkituista hienostuneista ratkaisuista. Välipalat kapenevat etuosaa kohti, mikä luo kauniin valon ja varjon leikin. Hienovarainen detaljiikka nostaa hyllyyn asetetut kirjat ja lempiesineet kauniisti esille.

Käsityönä valmistettua hyllyä on saatavana useaa eri perusleveyttä. Siten se mukautuu yhtä luontevasti avariin ja pieniin tiloihin. Hyllyn voi koota aina uudelleen, se on rajattomasti laajennettavissa ja sen jaottelua voi muuttaa tarpeen mukaan.

Kirjahylly sopii kodin eri huoneisiin olohuoneesta lastenhuoneeseen. Se on tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu myös toimistokäyttöön.

Hiort af Ornäs suunnitteli Välipalan modernien kotien säilytysratkaisuksi. Siitä tuli paljon enemmän. Hyllyn omaleimainen muotokieli ja hienovarainen viimeistely ovat tehneet siitä klassikon.

M-koko:                    L 180 cm K 173 cm S 50/22 cm

L-koko:                     L 200 cm K 200 cm S 50/22 cm

 

Ornäs

Ornäs Oy on suomalainen designyritys, joka syntyi halusta jatkaa Carl-Gustaf Hiort af Ornäsin (1911–1996) vaikuttavaa ja uraauurtavaa elämäntyötä skandinaavisen muotoilun parissa. Tahdomme pitää huolta tästä perinnöstä.

Tarinamme alkaa vuodesta 1945, jolloin Hiort af Ornäs perusti Helsingin Lauttasaareen puusepäntehtaan voidakseen toimia saumattomassa yhteistyössä puuseppien kanssa. Vuodesta 2016 lähtien veljekset Janne ja Samuli Ylönen ovat perheineen vaalineet Hiort af Ornäsin aloittamaa työtä edistämällä suomalaista ja skandinaavista muotoiluperinnettä.

Jatkamme Ornäsissä Hiort af Ornäsin viitoittamalla tiellä ja kuljemme omaa polkuamme pintatrendeistä välittämättä. Hänen laillaan uskomme laatuun, taiteellisesti kunnianhimoiseen muotoiluun, kauneuteen ja käsityöhön sekä yksityiskohtaiseen viimeistelyyn. Mielestämme juuri nämä arvot tekevät huonekaluista ajattomia klassikoita, jotka puhuttelevat vuosikymmenestä toiseen ja lunastavat paikkansa erityylisissä sisustuksissa yhä uudestaan.

Mallistomme ydin rakentuu Hiort af Ornäsin suunnittelemista design-klassikoista. Julkaisemme Hiort af Ornäsin suunnittelemia huonekaluja uudelleen harkiten ja täydennämme mallistoamme vähitellen. Myös uusissa tuotteissamme haluamme pysyä uskollisina suunnittelijan designfilosofialle.

Oma verstaamme Suomessa on se paikka, jossa vaalimamme ainutlaatuinen muotoiluperintö herää henkiin, puuseppiemme valmistama, kauniisti viimeistelty huonekalu kerrallaan. Niistä jokainen tehdään tätä päivää ja huomista varten.