Fasetti Oy

Fasetti on sisustusalan erikoisliike 

 

Fasetti Oy on Suomen johtava toimija alallaan.Yli 20 vuoden kokemus alalta takaa sinulle aina luotettavan ammattitaidon olet sitten ostamassa tai kunnostuttamassa esineitä.

 

Suurmyymälässämme Hollolassa on valtava valikoima n. 1950-70 lukujen vintagekalusteita sekä tarkkaan valittu valikoima uusia huonekaluja, mm. Ornäs designklassikot, Artekin kalusteet, tanskalaiset FDB Møblerin ja PBJ Furnituren sekä Thecan kalusteet.  Suuri osa kalusteista ja esineistä on myynnissä myös verkkokaupassamme. Myymme myös laadukkaita pintakäsittelyaineita, entisöintitarvikkeita ja vanhojen mallien mukaisia kalusteheloja ja vetimiä. Sekä kalusteet että pienemmät tarvikkeet toimitamme joko Postin tai Matkahuollon kautta, rekkarahdilla tai omalla autollamme ympäri Suomen. 

 

Täysin varustellulla puusepänverstaallamme valmistamme kalusteita mittatilauksena sekä entisöimme vanhoja huonekaluja.Verstaamme toiminnan tarkoituksena on ollut alusta asti olla rohkea ja innovatiivinen oli sitten kyseessä kunnostus, entisöinti, verhoilu tai mittatilauskalustetyö. Meiltä onnistuvat myös suuremmatkin projektit, kysy rohkeasti lisää!

 

Vuonna 2015 valmistuneella metalliverstaallamme sijaitsee valaisinpajamme, jossa valmistamme uusia mittatilausvalaisimia sekä kunnostamme ja tarvittaessa modernisoimme LED-tekniikalle vanhoja valaisimia. Viime vuosina olemme tehneet suuria valaisinentisöintiprojekteja julkitilakohteisiin. Katso referenssejämme tästä.

 

Viime vuosina Fasetti on ollut yhä enemmän mukana asiakkaiden kokonaisvaltaisissa sisustus-, saneeraus- ja uudisrakennusprojekteissa. Ota rohkeasti yhteyttä, on sitten kyseessä kaksio tai kartano.

 

Olemme vakavarainen perheyritys. Teemme parhaamme sisustusasioidesi ratkaisemiseksi.

Tervetuloa!