Fasetti Oy

Antiikki- ja sisustusalan erikoisliike 

 

Fasetti Oy on Suomen johtava toimija alallaan.Yli 20 vuoden kokemus alalta takaa sinulle aina luotettavan ammattitaidon olet sitten ostamassa, myymässä tai kunnostuttamassa esineitä.

 

Hollolan myymälämme 2700m2 valtava valikoima on läpileikkaus antiikin alalta, alkaen 1700-luvun talonpoikaisesineistöstä, päättyen 1970-luvun designklassikoihin. Suuri osa kalusteista ja esineistä on myynnissä myös verkkokaupassamme. Myymme myös laadukkaita pintakäsittelyaineita, entisöintitarvikkeita ja antiikkimallien mukaisia kalusteheloja ja vetimiä. Sekä kalusteet että pienemmät tarvikkeet toimitamme joko Postin tai Matkahuollon kautta, rekkarahdilla tai omalla autollamme ympäri Suomen. 

 

Täysin varustellulla puusepänverstaallamme valmistamme kalusteita mittatilauksena sekä entisöimme vanhoja huonekaluja.Verstaamme toiminnan tarkoituksena on ollut alusta asti olla rohkea ja innovatiivinen oli sitten kyseessä kunnostus, entisöinti, verhoilu tai mittatilauskalustetyö. Meiltä onnistuvat myös suuremmatkin projektit, kysy rohkeasti lisää!

 

Vuonna 2015 valmistuneella metalliverstaallamme sijaitsee valaisinpajamme, jossa valmistamme uusia mittatilausvalaisimia sekä kunnostamme ja tarvittaessa modernisoimme LED-tekniikalle vanhoja valaisimia. Viime vuosina olemme tehneet suuria valaisinentisöintiprojekteja julkitilakohteisiin. Katso referenssejämme tästä.

 

Viime vuosina Fasetti on ollut yhä enemmän mukana asiakkaiden kokonaisvaltaisissa sisustus-, saneeraus- ja uudisrakennusprojekteissa. Ota rohkeasti yhteyttä, on sitten kyseessä kaksio tai kartano.

 

Olemme vakavarainen perheyritys. Teemme parhaamme sisustusasioidesi ratkaisemiseksi.

Tervetuloa!